fbpx
 

Revoltător: ingrediente expirate de 16 ani, în prăjiturile unei cofetării din Constanța


Cofetăria Silvian din municipiul Constanţa a fost închisă temporar, marţi, de către comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, după ce au fost găsite mai multe produse expirate

 

Printre produsele expirate sunt coloranţi ieşiţi din termenul de garanţie de 16 ani, iar prăjiturile conţineau E-uri necomunicate consumatorului, urmând să fie făcută propunere de suspendare a activităţii unităţii de până la şase luni la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor.

 

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că marţi comisarii instituţiei au făcut un control la cofetăria Silvian din municipiul Constanţa.

 

Echipele de control au descoperit coloranţi expiraţi de 16 ani, condiţii de depozitare neconforme, dar şi faptul că toate prăjiturile conţin E-uri necomunicate consumatorului.

 

„Toate prăjiturile conţin E-uri, unele care pot distruge capacitatea de concentrare şi atenţie a copiilor. Neinformarea corectă face ca părinţii să nu îşi poată proteja copiii”, a declarat Horia Constantinescu.

 

Comisarii CJPC au retras de la comercializare toate produsele găsite în cofetărie. De asemenea, cofetăria a fost închisă temporar, dar conducerea CJPC urmează ca miercuri să propună Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, suspendarea activităţii cofetăriei pe o perioadă de până la şase luni.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30