Alain Delon, operat de urgenţă pe cord

Alain Delon, operat de urgenţă pe cord

În ultimele zile, faimosul actor francez şi-a abandonat dorinţa de a trăi după ce s-a stins din viaţă marea sa iubire, Mireille Darc.

 

Actorul Alain Delon a fost spitalizat de urgenţă pe 18 septembrie a.c., potrivit relatărilor publicaţiei Ici Paris. Celebrul actor, care va sărbători 82 de ani pe 8 noiembrie, a ajuns la un spital din vestul Parisului, acuzând dureri recurente în spate şi la piciorul stâng. Delon a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat cinci ore. După operaţie, a petrecut o zi întreagă în camera de reanimare şi alta la terapie intensivă.

 

Celebrul actor francez, care în ultimii patru ani a avut multe probleme de sănătate, ajungând deseori la spital, este încă sub observaţie medicală. Data externării nu este cunoscută încă, potrivit revistei franceze.

 

În cadrul ultimului său interviu, această legendă a cinematografiei franceze a susţinut că a fost foarte afectat de moartea fostei sale soţii şi prietene, Mireille Darc. "Astăzi prefer să am mai mult de 40 de ani. Astfel nu voi fi nevoit să trăiesc mult timp fără ea", a declarat Delon la Paris Match.

 

„Era femeia vieţii mele", a mărturisit el. „Am fost atât de fericiţi împreună (...) A fost jumătatea mea de portocală. Nu discutam, ne completam reciproc", a spus actorul.

 

Alain Delon şi Mireille Darc au format un cuplu timp de 15 ani în perioada 1970-1980, au filmat mai multe pelicule împreună şi au rămas uniţi până la moartea lui Darc, pe data de 28 august 2017.

 

Actorul, iubit de milioane de spectatori din întreaga lume şi care a trăit poveşti romantice intense - una dintre ele, cu actriţa Romy Schneider - a dorit întotdeauna să clarifice linia care separă actorul de persoana care apare în reviste. "Există o diferenţă între viaţa mea personală şi cea de actor. Doresc doar să se facă această distincţie. Sunt un actor care joacă un personaj, nu mă interpretez pe mine însumi", a mărturisit acesta.

 

(Sursa: Epoch Times România)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top