fbpx
 
Vești proaste: Netflix scumpește abonamentele

Vești proaste: Netflix scumpește abonamentele


Netflix a anunţat că va recurge în curând la scumpirea a două din cele trei abonamente disponibile în Statele Unite, scrie News.ro.

 

Utilizatorii americani de Netflix vor plăti mai mult pentru două dintre cele trei abonamente pe care compania le oferă cu acelaşi set de facilităţi în toată lumea. Singurul abonament al cărui preţ rămâne neschimbat este cel Basic.

 

Preţul abonamentului Standard va creşte cu un dolar, de la 10 la 11 dolari pe lună. Acest abonament permite accesarea serviciului de pe cel mult două dispozitive în acelaşi timp şi calitate HD pentru conţinutul disponibil.

 

Al doilea abonament scumpit va fi Premium. Acesta se va scumpi cu doi dolari, ajungând la 14 dolari pe lună, de la 12 dolari pe lună cât este în prezent. Planul Premium creşte numărul dispozitivelor ce pot fi folosite la patru şi oferă acces la conţinut în format Ultra HD.

 

Singurul plan tarifar care rămâne nemodificat, Basic, oferă acces de pe un singur dispozitiv, iar conţinutul este disponibil la calitate slabă.

 

Netflix justifică aceste scumpiri, care deocamdată sunt valabile doar pentru Statele Unite, prin nevoia de finanţare a conţinutului original şi introducerea a noi facilităţi care să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor.

 

Cea mai recentă scumpire a abonamentelor Netflix a avut loc în urmă cu doi ani, când preţul abonamentului Standard a crescut de la 9 la 10 dolari. Abonamentul Standard este şi cel mai popular în rândul utilizatorilor.

 

Noile preţuri vor fi aplicate începând cu 19 octombrie, iar utilizatorii vor fi anunţaţi individual în momentul în care trebuie făcută plata pentru următoarea lună.

 

Deşi scumpirile se fac deocamdată doar în Statele Unite, Netflix este o companie globală, disponibilă de aproape doi ani în peste 130 de ţări, iar noile tarife vor fi, cel mai probabil, aduse la acelaşi nivel peste tot.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: