Cum a fost exclusă Courtney Love din cea mai mare agenție de talente pentru că a vorbit împotriva producătorului Harvey Weinstein

Cum a fost exclusă Courtney Love din cea mai mare agenție de talente pentru că a vorbit împotriva producătorului Harvey Weinstein

Courtney Love avertizase, într-un interviu, în urmă cu 12 ani, tinerele actrițe de la Hollywood să nu meargă „dacă Harvey Weinstein le invită la vreo petrecere privată la Four Seasons”.

 

La scurt timp după interviul artistei Courtney Love, de pe covorul roșu, ea a fost „exclusă etern” din cea mai mare agenție de talente de la Hollywood pentru că a vorbit împotriva producătorului Harvey Weinstein, spune artista. Această întâmplare le-ar fi descurajat, de asemena, pe actrițele care au fost hărțuite de el să vorbească public despre abuzuri, notează avclub.com.

 

„Deși nu am fost una dintre victime, am fost interzisă pentru totdeauna din CAA pentru că am vorbit împotriva lui Harvey Weinstein”, a scris artista pe pagina sa de Twitter.

 

Viaţa unuia dintre cei mai influenţi oameni de la Hollywood s-a schimbat radical în doar câteva zile. Concediat din compania pe care a fondat-o, părăsit de soţie şi devenit subiect de anchetă pentru FBI, Harvey Weinstein nu mai poate face nimic ca să îşi ascundă greşelile. Asta nu înseamnă că nu a încercat. Nume influente de la Hollywood l-au acoperit în repetate rânduri, iar o anchetă jurnalistică de mai multe luni despre comportamentul lui scandalos a fost oprită de postul de televiziune NBC anul trecut.

 

Alison Owen, producător: Era un secret cunoscut. Toată lumea avea poveşti despre Harvey.

 

Poliţia din New York face o anchetă cu privire la comportamentul lui Harvey Weinstein pentru fapte din 2004. Academia Americană de Film, care decernează premiile Oscar, a anunţat că gesturile producătorului sunt dezgustătoare şi s-a reunit de urgenţă pentru a decide cum acţionează. Compania lui Harvey Weinstein a primit nu mai puţin de 81 de premii Oscar.

 

O actriţă britanică a dezvăluit că şi ea a fost hărţuită sexual de producătorul american. Zoe Brock a povestit că l-a cunoscut pe Harvey Weinstein la o petrecere, i s-a părut un tip de treabă, aşa că au continuat distracţia la o vilă.

 

Printre vedetele importante de la Hollywood care îl acuză pe producător că le-a agresat sexual se numără şi Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow. Între timp, fosta candidată la preşedinţia SUA, Hillary Clinton, a anunţat că va returna banii pe care i-a primit în campanie de la producătorul de film.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top