VIDEO Scandal în centrul Iaşiului după ce maşina unui controversat om de afaceri a fost ridicată

VIDEO Scandal în centrul Iaşiului după ce maşina unui controversat om de afaceri a fost ridicată

Maşina de lux a omului de afaceri Radu Norocea a fost săltată de poliţiştii locali. Acesta a reclamat că nu a găsit niciun loc de parcare liber.

În apropierea parcării din spatele Primăriei Iaşi au fost surprinse mai multe imagini în care BMW-ul omului de afaceri, Radu Norocea, este ridicat pe platforma.      Patronul firmei de taxi RVR, implicat în trecut într-un dosar de sechestrare de persoane, este filmat în momentul în care face scandal şi se adresează revoltat poliţistului local.    Norocea a cerut poliţistului să-i coboare maşina pentru a-i prezenta actele autoturismului, după care a plătit amenda, nu înainte de a-i transmite agentului că are „tupeu de nesimţit“.   Imaginile au fost postate pe un grup privat- Taxi Iaşi, marţi, 28 noiembrie, acolo unde au fost înregistrate zeci de comentarii pro şi contra modului în care omul de afaceri a gestionat situaţia. Potrivit celor care au postat imaginile video, Norocea a spus: „Am parcat acolo cu acceptul altor poliţişti, nu erau locuri de parcare în zonă!“.

Imaginile au fost postate pe un grup privat- Taxi Iaşi, marţi, 28 noiembrie, acolo unde au fost înregistrate zeci de comentarii pro şi contra modului în care omul de afaceri a gestionat situaţia. Potrivit celor care au postat imaginile video, Norocea a spus: „Am parcat acolo cu acceptul altor poliţişti, nu erau locuri de parcare în zonă!“.

De la 1 octombrie 2017, s-a dat liber la ridicat maşinile din Iaşi. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în cazul în care autoturismul este ridicat, transportat şi depozitat la baza Servicii Publice Iaşi, şoferul va achita o taxă de 430 lei pentru returnarea maşinii.    În cazul în care se prezintă după 24 de ore, va plăti suplimentar 45 lei pentru fiecare zi de întârziere. Dacă şoferul ajunge la maşină înainte de plecarea platformei din zonă, amenda este de 290 lei.

Sursa: adevarul.ro


Citeste si...
Nota
(4 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top