fbpx
 
Consilierii PNL condamnă îndepărtarea lui Anghel de la Aeroport: „Orgoliile lui Popa”

Consilierii PNL condamnă îndepărtarea lui Anghel de la Aeroport: „Orgoliile lui Popa”


Consilierii județeni PNL contestă îndepărtarea lui Alexandru Anghel din funcția de director general al Aeroportului Iași, considerând că decizia exprimă ambiția personală a președintetului Consiliului Județean de a „controla Aeroportului pe persoană fizică”. Liberalii numesc suspendarea lui Anghel drept „scandaloasă”, estimând că decizia va afecta buna funcționare a Aeroportului Iași.

Ei îi cer lui Maricel Popa să renunțe la orgoliile personale. 

Iată mai jos comunicatul integral al consilierilor județeni PNL:

„Cu îngrijorare constatăm că la Consiliul Județean Iași, principala preocupare este eliminarea managerilor indezirabili din conducerea Aeroportului, nicidecum dezvoltarea acestuia. Am aflat cu surprindere despre suspendarea Directorului General, Alexandru Anghel,  un promotor al modernizării Aeroportului Internațional Iași.

Este o execuție la comandă! Alexandru Anghel este unul dintre profesioniștii care a avut o contribuție importantă la modernizarea și dezvoltarea Aeroportului.  Pentru Președintele Consiliului Județean, nu contează competența și profesionalismul; acesta este mânat în deciziile lui doar de ambiția personală de a controla Aeroportul pe persoană fizică. 

O prima dovadă este faptul că a impus în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului  pe prietenul și partenerul său de afaceri, dl. Mitica Rebegea, care nici măcar nu respectă cerința  de a avea studii superioare de lungă durată, fiind absolvent al unei școli militare cu o durată de trei ani.

Aceasta decizie scandaloasă, de demitere a Directorului General, pune în pericol buna funcționare a Aeroportului Iași. În contextul în care Aeroportul din Suceava înregistrează recorduri după recorduri în ce privește traficul de pasageri, iar aeroportul din Bacău se modernizează accelerat, Aeroportul Iași  se află înghețat de mai bine de doi ani, pentru că PSD a avut în această perioadă un singur obiectiv, acela de a prelua conducerea.

Noul Consiliu de Administrație nu a făcut nimic constructiv în cele trei luni de când a fost constituit. Niciun plan de dezvoltare, niciun plan de management, niciun proiect concret.

Grupul consilierilor județeni PNL a susținut și va susține în continuare toate proiectele  de dezvoltare ale Aeroportului, dar nu va asista pasiv la aceasta mascaradă. Facem apel la Maricel Popa să nu mai blocheze dezvoltarea Aeroportului și să renunțe la orgoliile și ambițiile personale. Sperăm ca Sărbătoarea Crăciunului  să îi aducă luciditatea și liniștea  necesară pentru a re-evalua această decizie profund eronată.”


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30