fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 24 Octombrie 2017

Miercuri, 25 Octombrie 2017 00:18

EXCLUSIV. BLOCUL SECRET al lui Cătălin Neculau

La Iași se joacă „Soacra Tamara”. Averea nedeclarată este impresionantă: i-a dispărut un credit de 218.000 de euro, ca prin minune, și are un imobil cu 6 apartamente pe Vasile Lupu. Fostul director al Citadin a plecat în 2010 și s-a întors la Salubris în 2016. Blocul din Bucșninescu nu apare în declarația de avere, fiind șase apartamente cu două camere și cu o cameră, plus un spațiu comercial. Imobilul e pe numele soacrei, dar de închirieri se ocupă Neculau și soția, amândoi având numerele pe OLX. Tot în 2017, Neculau și-a cumpărat un apartament la Cluj de 100.000 de euro, dar a și vândut un teren. Mai are o casă de 110 mp la Dobrovăț, între vii, și încă două apartamente moștenite. Un credit enorm, de 218.000 de euro, scadent în 2025, a dispărut ca prin minune. Motivează că firmele îi aduc 40.000 de euro net pe an, dar în realitate produc maxim 10.000 de euro. Averea lui Cătălin Neculau n-are nicio explicație.

 

Pentru Cătălin Neculau întrebările despre avere ar trebui să fie justificate, fiind slujbaş la stat, dar la care a răspuns cu clasicul, de acum, „Altă întrebare!”. Fostul director de la Citadin, om de încredere al primarului Constantin Simirad, a dispărut din viaţa publică în 2010 după ce a demisionat de la Citadin „din motive de sănătate”. Reactivat de administraţia Chirica, ca director adjunct la Salubris, Neculau a semnat o declaraţie de avere din care lipseşte ditamai blocul din centrul Iaşului. E acoperit cu acte, dar realitatea nu o poate ascunde.

 


Publicat in Anchete
Anchetă la Spitalul Judeţean Buzău, după ce un poliţist de 35 de ani a murit, luni seară, din cauza unor probleme respiratorii. Starea lui s-a agravat în câteva ore, însă nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la un spital din Capitală.

 


Publicat in Sanatate
Dacă tot există bani pentru a li se plăti compensaţii deţinuţilor închişi în condiţii improprii, ar trebui să existe şi pentru personalul închisorilor, care a acumulat aproape 800.000 de ore suplimentare, transmit sindicaliştii din domeniu.

 

Indignaţi că în timp ce personalul din penitenciare a acumulat sute de mii de ore suplimentare, ministrul Justiţiei vorbeşte despre compensaţii băneşti pentru foşti deţinuţi care şi-au ispăşit pedeapsa în condiţii improprii, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor îi cere ministrului Justiţiei compensarea şi a angajaţilor din penitenciare pentru munca în condiţii improprii.

 


Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de aproximativ 31 de ani a fost găsit mort într-un parc de distractii din sectorul 4 al Capitalei.

 


Publicat in Social
Condamnată la 7 ani de închisoare pentru o şpagă de 630.000 de euro, judecătoarea Veronica Cîrstoiu, supranumită în presă „Regina şpăgii din Justiţie", a fost eliberată condiţionat.

 


Publicat in Justitie
O versiune electrificată a utilitarei Ford Transit își face debutul public înaintea startului unui proiect de mediu conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din Londra. Sistemul de propulsie avansat hibrid plug-in (hibrid cu încărcare la priză) oferă o autonomie 100% electrică de peste 50 de kilometri și utilizează multipremiatul motor Ford EcoBoost pentru a prelungi autonomia. Proiectul-test se derulează cu ajutorul unei flote de mașini și este sprijinit de inițiativa guvernamentală Transport for London și de o serie de companii londoneze a căror activitate se derulează în interiorul orașului. Proiectul explorează modul în care datele telematice și tehnologia geolocalizării și geofencing pot să maximizeze beneficiile aduse de un aer curat. Ford este marca numărul 1 în segmentul vehiculelor comerciale din Europa și primul producător de utilitare care oferă tehnologia hibridă plug-in în acest segment. Ford se angajează să le ofere clienților o gamă complexă de vehicule electrificate. Producția de serie a lui Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV, hibrid cu încărcare la priză) este programată pentru anul 2019.

 


Publicat in Auto
Un bătrân de 83 de ani, din municipiul Huși, a ajuns în stare gravă la spital, după ce i-a explodat în față cazanul în care făcea rachiul. În urma investigațiilor, medicii au constatat că bărbatul a suferit arsuri de gradele II și III pe un sfert din suprafața corpului.

 


Publicat in Moldova
Marti, 24 Octombrie 2017 19:02

Daea lansează campania „Alege Oaia!”

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va lansa pe 26 octombrie, la Romexpo, în cadrul târgului de agricultură INDAGRA, campania de informare şi promovare a consumului de carne de oaie, denumită „Alege Oaia!", potrivit unui comunicat emis marţi de instituţie.

 

Ministerul Agriculturii lansează campania de promovare a consumului de carne de oaie-„Alege OAIA! "

 


Publicat in Agricultura
Român filmat în Londra în timp ce fura din donațiile lăsate în fața unui magazin de tip charity care adună bani pentru cercetarea în domeniul cancerului.

 


Publicat in Panorama
O turistă spaniolă a fost ucisă luni în Rio de Janeiro după ce poliția a deschis focul asupra unui vehicul în care aceasta se afla, a informat presa locală, citată de DPA și preluată de Agerpres.

 


Publicat in Panorama
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31