fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Octombrie 2017

Cu siguranţă vă reamintiţi câteva dintre straturile care înconjoară Pământul, cum ar fi atmosfera de exemplu, dar este posibil ca ionosfera să vă scape, la fel ca majorităţii muritorilor. Ionosfera este un înveliş de electroni, atomi şi molecule încărcate electric care înconjoară Pământul, se întinde de la o înălţime de aproximativ 50 de km până la mai mult de 1.000 km. Ea îşi datorează existenţa sa în primul rând radiaţiilor ultraviolete ale soarelui. Acest strat este printre cele mai puţin studiate de astronomii noştri, deşi, în timp scurt, lucrurile se vor schimba foarte mult.

 


Publicat in Panorama
Un băiat de cinci ani, care cântăreşte doar şapte kilograme, este internat de mai bine de o lună în clinica de gastroenterologie de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Copilul originar din localitatea ieşeană Ursoaia, comuna Româneşti, este diagnosticat cu mai multe boli.

 


Publicat in Sanatate
Joi, la primele ore ale dimineţii, agentul principal de poliţie Lucian Fedeleş, din cadrul Postului de Poliţie Mogoşeşti Siret  - I.P.J. Iași, a fost sesizat de o bătrână, de 78 ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz.

 


Publicat in Social
Vineri, 27 Octombrie 2017 19:23

Monica Iacob Ridzi, la un pas de libertate

Cererea de liberare condiţionată formulată de Monica Iacob Ridzi a fost admisă. Soluţia poate fi atacată cu contestaţie în termen de trei zile de la comunicare.

 


Publicat in Justitie
Un timișorean a predat la Poliţie o sacoşă în care se aflau 26.000 lei. Tânărul a găsit sacoșa în Piaţa Libertăţii și, fără să stea pe gânduri, a mers direct la poliție.

 


Publicat in Social
O fetiță de un an și șase luni a căzut de la înălțime chiar din spitalul în care era internată. Este vorba de o fetiță, internată în cadrul secției de pediatrie din cadrul Spitalului Medgidia. Din nefericire, a fost confirmat decesul copilului.

 


Publicat in Social
O postare pe Facebook pune internauţii la încercare, după ce o comunitate online a publicat o imagine veche cu o vedetă din România.

 


Publicat in Media
Tolea Ciumac este acuzat de anchetatori de contrabandă cu ţigări în valoarea de mai multe milioane de euro şi constituirea de grup infracţional.

 

Şapte persoane, între care şi sportivul Tolea Ciumac, au fost arestate preventiv, vineri seara, într-un dosar de trafic cu ţigări de contrabandă. Decizia Tribunalului Bacău nu este definitivă.

 


Publicat in Justitie
Poliţiştii ieşeni au demarat o anchetă, după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiu, a ajuns în stare gravă la spital, cu lovituri de topor la cap.

 


Publicat in Sanatate
Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării Regionale, obligată să demisioneze din Guvern ca urmare a anchetării ei de către procurorii anticorupţie în dosarul „Belina", primeşte o nouă funcţie din partea statului, după ce recent a fost numită consilier de stat.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31