fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Mai 2017

Un cutremur de 4,5 a avut loc în această seară, la ora 23.02, în zona seismică Vrancea.

 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (37km), Panciu (42km), Onești (47km), Focșani (51km), Târgu Ocna (52km).

 


Publicat in Social
Adolescentul premiant care a ajuns la spitalul din Târgu Jiu după ce a fost bătut de mamă a refuzat protecţia autorităţilor. Inspectorii Direcţiei de Protecţie a Copilului s-au dus să-l preia pe băiat, mai ales că mamei i-au fost suspendate drepturile părinteşti în urma incidentului. Dar el a refuzat şi a rămas acasă. Aşa că Protecţia Copilului continuă ancheta ca să vadă ce e mai bine pentru el.

 


Publicat in Social
Proiectul Marii Moschei ce va fi construită la Bucureşti a fost postat pe site-ul autorităţii afacerilor religioase din Turcia.

 

Moscheea se va construi în centrul Bucureştiului şi va avea o capacitate de 1.500 de locuri, scrie fundaţia turcă Diyanet, care adăugă că aceasta încă este în faza de proiectare

 


Publicat in Imobiliare
Cineastul sud-coreean Kim Ji-seok, director adjunct al festivalului internațional de film de la Busan (BIFF), cel mai mare din Asia, a murit joi, la 57 de ani, în urma unui infarct suferit în timp ce se afla la festivalul internațional de film de la Cannes, informează Yonhap și AFP, informează Agerpres. 

 


Publicat in Evenimente
Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae CeauȘescu, a fost bătut în curtea facultății la care preda, acesta fiind internat în spital, informează Antena 3. Potrivit sursei citate, acesta este internat la Spitalul Municipal și este stabil.

 


Publicat in Social
Guvernul italian a aprobat vineri o lege ce obligă părinţii să-şi vaccineze copii împotriva bolilor infecţioase în condiţiile în care în ţară există o dispută politică în privinţa epidemiei de rujeolă, informează HotNews.ro.

 


Publicat in Sanatate
O educatoare din Oradea este acuzată că i-a smuls părul unui baieţel de 5 ani pentru că a refuzat să doarmă la prânz. Femeia recunoaşte totul, dar susţine că a fost un accident.

 


Publicat in Social
După toaletele aurii cu portretul președintelui american imprimat pe capac, un nou curent face ravagii în SUA: imaginea bidimensională a lui Sean Spicer apărută din senin în toate tufișurile i-a făcut pe oameni să se întrebe despre ce este vorba.

 


Publicat in Media
Procurorii din Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Cezar Marcel Ciridariu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tâlhărie” şi „viol”.

 


Publicat in Moldova
Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat, vineri, la Iaşi, că a trimis la Guvern proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal şi Procedură Penală, în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, anunţă Agerpres. 

 

„Ieri am trimis la Guvern proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal şi Procedură Penală, în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, pentru transpunerea unei directive privind confiscarea extinsă şi transpunerea unei alte directive privind transpunerea victimelor infracţiunilor", a declarat jurnaliştilor ministrul justiţiei Tudorel Toader.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 5