fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 23 Iulie 2017

Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş nu au reuşit să înscrie în meciul direct din etapa a doua a Ligii 1.

 

Cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.

 


Publicat in CSMS Iasi
Perechea Irina Camelia Begu/ Raluca Olaru (cap de serie numărul unu) a câştigat titlul de dublu de la BRD Bucharest Open, fetele noastre trecând în finală de Elise Mertens/Demi Schuurs (Belgia/Olanda), cap de serie numărul 2, scor 6-3, 6-3, după un meci care a durat o oră şi 18 minute.

 


Publicat in Alte Sporturi
Aflat într-o maşină a instituţiei pe care o păstorea - maşină condusă de un subaltern de-al său băut - Giurcă s-ar fi comportat agresiv în trafic cu o armă de airsoft.

 

Şeful Direcţiei Judeţene de Pază Constanţa, Lucian Titi Giurcă, este cercetat penal şi administrativ, suspectat fiind că, în timp ce se afla sub influenţă băuturilor alcoolice şi era pasager într-o maşină, s-a comportat agresiv în trafic cu o arma de airsoft. Şoferul maşinii, un subaltern al lui Giurcă, este cercetat şi el penal, poliţiştii descoperind că acesta a condus cu o alcoolemie de 0,56 la mie în aerul expirat, relatează Hotnews.

 


Publicat in Social
Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat, sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

 


Publicat in Moldova
Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost prins de poliţiştii după ce a provocat un accident pe DN 24, în timp ce mergea cu maşina părinţilor la iubita sa. El avea o alcoolemie de 1,21 la mie în aerul expirat.

 


Publicat in Moldova
Opt persoane decedate și 28 rănite au fost descoperite în remorca unui camion aflat într-o parcare din orașul american San Antonio, statul Texas, sudul SUA.

 

Douăzeci de persoane au fost internate în spitale din San Antonio, iar starea lor este gravă sau critică. Alte opt persoane au fost tratate la locul incidentului și starea lor nu a impus spitalizare.

 


Publicat in Panorama
Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7, a câştigat, duminică, turneul BRD Bucharest Open, impunându-se în finala cu sportiva germană Julia Goerges (locul 45 WTA şi cap de serie 3), scor 6-3, 7-5.

 


Publicat in Alte Sporturi
Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, Ovidiu Laicu, susţine, într-un comunicat de presă, că europarlamentarul Cătălin Ivan, care a vorbit despre formarea unui nou curent în interiorul partidului, induce în eroare opinia publică şi „pălăvrăgeşte despre o imaginară construcţie politică”, în condiţiile în care el nu mai membru de partid.

 


Publicat in Politica Locala
Un șofer român care a provocat moartea unei tinere într-un accident pe autostrada din Kent a fost condamna, vineri, la șase ani de închisoare pentru provocarea decesului unei persoane și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului, scrie BBC News.

 


Publicat in Panorama
Pe cât sunt de mici, pe atât sunt de rezistente. Minusculele tardigrade au fost numite de oamenii de știință drept creaturi indestructibile. Asta după ce au descoperit că este singura specie care poate supraviețui oricăror condiții, până când Soarele se va stinge.

 


Publicat in Naturism
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31