fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 22 Iunie 2019

Un studiu stabileşte o relaţie între consumul de iaurt şi riscul scăzut de dezvoltare a leziunilor care preced evoluţia cancerului intestinal la bărbaţi.

Publicat in Sanatate
Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Pufeşti, a murit sâmbătă după amiază înecat în râul Trotuş, fiind găsit de echipajele de salvare după mai multe ore de căutări, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Publicat in Moldova
Comitetul Politic al USR, reunit sâmbătă la Bucureşti, a aprobat cu un vot covârşitor aderarea Uniunii Salvaţi România la partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE).

Publicat in Parlament
Imaginile apărute vineri, cu o femeie-procuror înconjurată de mascaţi, în timp ce scotea cu forța o fetiţă de opt ani din locuinţa în care stătea cu asistenţii maternali, au stârnit un val de reacţii. Incidentul a avut loc în Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.

Publicat in Social
Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a postat sâmbătă noaptea, pe Facebook, de la Aeroportul Henri Coandă, un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Publicat in Guvern
Dorel Dorneanu, primarul comunei Corni, a murit astăzi, la spitalul din Brașov unde era internat din cursul zilei de duminică.

Publicat in Moldova
Un cutremur s-a produs, sâmbătă dimineață, în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Publicat in Social
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit vineri pentru a evalua calamitățile produse de ploile abundente din perioada 18 mai- 10 iunie.

Publicat in Administratie Locala