fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 11 Iulie 2019

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, joi, din PSD, iar preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a solicitat acestuia să demisioneze şi din Parlament.

Publicat in Parlament
Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat pe raza municipiului Bucureşti patru percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, informează, joi, IPJ Prahova.

Publicat in Social
Un copil de numai 2 ani a decedat după ce a căzut de la etajul a nouălea al unui bloc de pe strada Plăieșilor, din cartierul ieșean Alexandru cel Bun.

Publicat in Social
Un şofer a fost depistat miercuri, la volanul unei maşini, pe strada Prelungirea Brăilei din Galaţi, în stare avansată de ebrietate. În urma testării cu alcooltestul, s-a constatat că bărbatul de 44 de ani avea o alcoolemie de 1,52 la mie alcool pur în aerul expirat.

Publicat in Moldova
O tânără de 27 de ani din municipiul Dorohoi s-a electrocutat într-un restaurant din localitate.

Publicat in Moldova
Poliţiştii botoșăneni au fost chemați miercuri, de către membrul unui echipaj de ambulanţă aflat în localitatea Cordăreni. Un bărbat aflat în stare de ebrietate a solicitat o ambulanță iar când a ajuns personalul medical a început să adreseaze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Publicat in Moldova
Președintele executiv, Adrian Ambrosie, alături de antrenorul principal, Mihai Teja și Directorul Departamentului de Scouting, Anton Heleșteanu, au prezentat noile achiziții și au vorbit despre obiectivul Politehnicii în noul sezon. Au lipsit de la prezentarea oficială Andrei Cristea, învoit pentru că s-a înscris la cursurile pentru obţinerea licenţei A, şi Breeveld, cel care a continuat ieri vizita medicală şi care a semnat un contract cu gruparea din Copou.

Publicat in CSMS Iasi
Sorina, fetița din Baia de Aramă, rămâne alături de familia de români stabiliți în Statele Unite ale Americii care a adoptat-o. Magistrații Curții de Apel Craiova au respins definitiv cererea procurorului general Bogdan Licu de anulare a adopției fetiței. Copilul poate pleca în SUA cu familia adoptivă.

Publicat in Justitie
Cercetătoarea americană Suzanne Eaton a fost găsită moartă într-un fost buncăr nazist din insula Creta, iar autoritățile din Grecia au informat că tratează cazul ca fiind o crimă, întrucât cauza decesului este, cel mai probabil, asfixierea, au informat surse din Poliție, citate de CNN și BBC.

Publicat in Eveniment
Un profesor şi antreprenor clujean de 38 de ani, Marius Balo, se află de mai bine de cinci ani într-o închisoare din China, iar aparţinătorii şi apărătorii săi susţin că acesta este supus unor tratamente degradante, în timp ce autorităţile române ignoră drama sa.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31