Marti, 24 04 2018
Incredibil! Profesoară din Vaslui, bătută cu o țeavă de calorifer pe stradă de un elev nemulțumit că a luat 4 la teză

Incredibil! Profesoară din Vaslui, bătută cu o țeavă de calorifer pe stradă de un elev nemulțumit că a luat 4 la teză

O profesoară de limba română din judeţul Vaslui a fost atacată în plină stradă şi lovită cu o ţeavă de calorifer peste picioare de un elev de clasa a VI-a, care primise nota 4 la teză.

 

Cazul s-a înregistrat în localitatea vasluiană Todireşti, luni seara, în apropierea şcolii situate în centrul comunei, în jurul orei 18.45.

 

Anca Antip (29 de ani), profesor de limba română la şcoala Todireşti, ieşise de la ore şi se îndrepta spre casă. La un moment dat, profesoara a fost atacată de un băiat care purta o haină cu gluga trasă pe cap, care a început să o lovească cu o ţeavă peste picioare. Speriată, profesoara s-a refugiat în sediul primăriei Todireşti, situată în apropierea şcolii. Mai mulţi martori alertaţi de ţipetele tinerei au ieşit să o apere, agresorul părăsind zona în fugă. Poliţiştii au ridicat de la locul agresiunii ţeava cu care a fost lovită profesoara.

 

„Am fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 de o tânără de 29 de ani, din comuna Todireşti, care a reclamat faptul că a fost lovită de un elev al şcolii din localitate. A fost înregistrată plângerea, femeia urmează a fi audiată în perioada imediat următoare”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

 

Cazul, unul fără precendent pentru învăţământul vasluian, a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, care au anunţat că va solicita sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, pentru că elevul care a agresat profesoara de limbă română de la Todireşti este unul cu grave probleme de comportament.

 

„Incidentul a avut loc în afara unităţii de învăţământ, însă situaţia este inacceptabilă şi extrem de gravă. Din câte am fost informaţi, elevul are grave probleme de comportament, este un copil-problemă, motiv pentru care vom sesiza şi Protecţia Copilului. Domnişoara profesoară este un cadru didactic foarte bun, am avut ocazia să o asist la o inspecţie de curând. Este foarte bine pregătită, are doctorat, este foarte implicată în activitatea didactică. Este absolut regretabil ceea ce i s-a întâmplat”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al ISJ Vaslui.

 

Minorul care a agresat-o pe tânăra profesoară are 12 ani şi este elev în clasa a VI-a. Provine dintr-o familie cu o situaţie materială foarte bună, familia acestuia deţinând o stână cu peste 1.000 de oi de rasă.Copiii de la şcoală, dar şi mulţi dintre părinţi susţin că băiatul a devenit o adevărată spaimă printre colegi.

 

(Sursa: adevarul.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top