Duminica, 19 05 2019
Țeapă! A comandat un telefon mobil de ultimă generație și a primit un cartof și un pachet de țigări gol

Țeapă! A comandat un telefon mobil de ultimă generație și a primit un cartof și un pachet de țigări gol

Un tânăr din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, s-a ales cu un cartof şi un pachet de ţigări gol în schimbul unui telefon mobil de ultimă generaţie, la mâna a doua, pe care l-a comandat de la un vânzător din judeţul Vrancea.

 

Iulian D. intenţiona să achiziţioneze un telefon performant, însă cum nu avea suficienţi bani pentru a cumpăra unul nou, a căutat oferte pe internet. Astfel, a dat peste o ofertă tentantă postată pe un site de vânzări online de un bărbat din localitatea Odobeşti, judeţul Vrancea. L-a contactat telefonic, stabilind detaliile tranzacţiei, ocazie cu care bărbatul din Vrancea l-a asigurat de seriozitatea sa şi calitatea produsului, scrie „Adevărul”.

 

În schimbul telefonului mobil de ultimă generaţie, tânărul din Bârlad a achitat 250 de lei, coletul urmând să-i fie expediat prin Poştă.

 

La ridicarea coletului, după ce la deschis, bârlădeanul a suferit suferit un adevărat şoc. În locul smartphonului mult dorit, tânărul a primit un cartof, un pachet de ţigări gol şi două bonuri fiscale. L-a contactat telefonic pe vânzător, care a negat că el ar fi fost cel care a expediat cartoful.

 

Dreptu urmare, păgubitul a depus o plângere care a fost înregistrată la Poliţia municipiului Bârlad, fiind demarate cercetările. Poliţiştii vasluieni precizează că astfel de situatii au mai fost întâlnite în ultimii ani în judeţ. În urmă cu mai mulţi ani, un vasluian a comandat online un playstation şi a primit un bolovan, un altul a comandat un telefon, iar în colet a primit o lumânare, arată sursa citată.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top