Marti, 22 05 2018
Peron făcut în bătaie de joc: îți rupi gâtul dacă nu ești atent când vrei să urci în vagoane

Peron făcut în bătaie de joc: îți rupi gâtul dacă nu ești atent când vrei să urci în vagoane

La Galaţi, celebra expresie „urcaţi în vagoane” ar putea fi înlocuită mai degrabă cu îndemnul „coborâti în vagoane”. Un călător a filmat într-o gară CFR un tren ale cărui uşi sunt situate la cel puţin 30 de centrimetri sub nivelul peronul.

 

În timp ce Compania Naţională de Cai Ferate dă vina pe un impiegat care a greşit peronul la care trebuia să tragă trenul, sindicaliştii susţin că nu a fost o eroare. Peronul a fost proiectat greşit.

 

Imaginile par desprinse dintr-o comedie neagră, dar prezintă realitatea cât se poate de fidel: călătorii se apleacă şi coboară în tren ca într-o groapă.

 

O filmare a fost postată pe un grup de pe Facebook şi a trezit reacţii puternice. CFR susţine că incidentul filmat de călător a pornit din eroarea împiegatului de mişcare, care a introdus garnitura pe altă linie.

 

 

Sindicaliştii susţin, însă, că problema e veche: „Nebunie mai mare că aici eu n-am mai auzit să se întâmple. E vorba de peronul de la linia una, care bănuiesc ... sau sigur a fost greşit proiectat de la început. Călătorii care trebuie să coboare din tren… trebuie întâi să urce. S-au întâmplat şi accidente, au călcat oameni în gol şi au căzut între vagon şi peron.”

 

Şi accesul în vagoanele mai moderne este la fel de dificil. Pentru o persoană cu handicap sau un cărucior de copil, urcarea e interzisă.

 

CFR nu a anunţat dacă are în proiect refacerea peronului.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top