Duminica, 26 05 2019
Femeie din Vaslui moartă în condiții suspecte după ce a urmat o cură de slăbire cu apă, lămâie și bicarbonat Foto: Facebook

Femeie din Vaslui moartă în condiții suspecte după ce a urmat o cură de slăbire cu apă, lămâie și bicarbonat

Elena Popa, o femeie de 49 de ani din judeţul Vaslui, a murit în condiţii suspecte la Spitalul Judeţean Vaslui. Victima şi-a pierdut viaţa după 17 zile de la o intervenţie chirurgicală realizată pentru tratamentul unor leziuni ale intestinului gros.

 

Potrivit dr. Lelia Croitoru, director medical la Spitalul Judeţean Vaslui, pacienta s-a internat în unitatea medicală pe 16 septembrie. Atunci, femeia a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe cu dureri abdominal, vărsături şi meteorism. „Pacienta a precizat în momentul prezentării în UPU că urmează o cură de slăbire cu apă, lămâie şi bicarbonat. După ce s-a asigurat tratamentul în urgenţe, s-a făcut o radiografie abdominală şi s-a decis internarea”, a declarat dr. Croitoru pentru „Adevărul”.

 

Potrivit medicului, în următoarele două zile, medicii i-au refăcut pacientei o serie de investigaţii întrucât imaginile iniţiale nu ar fi fost concludente. Pe 19 septembrie, chirurgii au decis să intre cu femeia în sala de operaţie. În timpul intervenţiei, medicii au descoperit că victima avea intestinul gros perforat.

 

Specialistul a mai precizat că, pe 2 octombrie, pe fondul unei evoluţii satisfăcătoare, Elena Popa a fost transferată din ATI, în salon, pe secţia de chirurgie. Pe 6 octombrie, la ora 02.00, asistenta de serviciu a găsit pacienta în stop cardio-respirator. „S-au efectuat de manevre de resuscitare timp de 45 de minute şi la ora 03.15 s-a declarat decesul”, a subliniat dr. Lelia Croitoru.

 

Familia victimei nu a depus nicio plângere la conducerea spitalului prin care să reclame modul în care pacienta a fost îngrijită.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top