Duminica, 23 09 2018
Carte de identitate românească falsă, găsită asupra unui basarabean la controlul de frontieră

Carte de identitate românească falsă, găsită asupra unui basarabean la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit o carte de identitate falsă, procurată de un bărbat, cu cetăţenie R. Moldova, cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă într-unul din statele U.E.

 

În ziua de 11 octombrie a.c., în jurul orelor 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova, cetăţeanul din R. Moldova Andrei L., în vârstă de 23 de ani.

 

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului și persoanelor, în urma căruia a fost descoperită, în buzunarul interior al hanei lui Andrei L., o carte de identitate cu însemnele autorităţilor româneşti, pe care era imprimată fotografia acestuia. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit că documentul românesc este fals total.

 

Cu privire la cele constatate, Andrei L. a declarat că intenţiona să ajungă într-un stat din Europa şi urma să se folosească de cartea de identitate falsă pentru a ocupa un loc de muncă. Pentru atingerea scopului propus, Andrei L. a procurat documentul de la un conaţional, ale cărui date nu le cunoaşte, plătind suma de 100 de euro.

 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top