Luni, 18 02 2019
Socrii liderului separatist catalan, Carles Puigdemont, în presa spaniolă. Marcela și Carles au făcut petrecerea de nuntă într-un local din Iași Foto: elmundo.es

Socrii liderului separatist catalan, Carles Puigdemont, în presa spaniolă. Marcela și Carles au făcut petrecerea de nuntă într-un local din Iași

Jurnaliştii de la El Mundo” afirmă că au fost în casa familiei Topor, din Vaslui, în ziua de Sfântul Dumitru (26 octombrie 2017), conduşi de o jurnalistă din presa locală. Lenuţa şi Andrei Topor, socrii lui Carles Puigdemont, au spus jurnaliştilor spanioli că fata lor le-a interzis să stea de vorbă cu presa din România, pentru că le vor fi răstălmăcite cuvintele.

 

Jurnaliştii „El Mundo” au încercat să afle cât mai multe despre prima doamnă a Cataloniei, despre trecutul ei şi relaţia cu Carles Puigdemont, dar şi despre ce cred părinţii Marcelei Topor despre criza prin care trece Spania, criză provocată chiar de ginerele lor, acrie „Adevărul”.

 

Soţii Topor au povestit celor de la El Mundo cum l-a cunoscut Marcela pe Carles în timpul unui turneu de teatru.

 

Dragostea lor a rezistat chiar şi la distanţă, au povestit Lenuţa şi Andrei, părinţii Marcelei: „Vorbeau des la telefon, uneori chiar şi cinci ore pe zi.” După ce fiica lor a absolvit Facultatea, Carles a venit în România şi a cerut-o pe Marcela de soţie. La scurt timp au făcut nunta în Catalonia şi apoi în România, într-un local din Iaşi.

 

 

Jurnaliştii spanioli i-au întrebat pe socrii lui Puigdemont despre pasiunea ocultă a Marcelei despre care a scris în repetate rânduri presa din Spania şi Italia, fiind numită: „vrăjitoarea lui Puigdemont”. Mama ei, Lenuţa, a declarat jurnaliştilor El Mundo că Marcela merge des la vrăjitoare încă de când era adolescentă: ”A mers la vrăjitoare când a dat la Facultate, când l-a cunoscut pe Carles şi le-a spus că e îndrăgostită şi că vrea să se mărite cu el... A fost şi când l-au numit pe Carles preşedinte.”

 

Andrei şi Lenuţa Topor s-au arătat foarte îngrijoraţi de criza din Spania, mai ales după ce ginerele lor, a declarat independenţa Regiunii. Socrii lui Puigdemont se tem de ceea ce se va întâmpla cu fiica lor şi spun că şi înainte de această criză, Marcela s-ar fi plâns că ea şi soţul ei sunt urmăriţi în permanenţă de poliţia secretă spaniolă şi le sunt ascultate convorbirile. Vara trecută, când a fost în vizită la sora ei din Anglia, Marcela le-a spus părinţilor că erau mai bine de 10 agenţi de la poliţia statală pe urmele ei. Reportajul El Mundo poate fi citit AICI.

 

Carles Puigdemont a fost demis de premierul Rajoy în ziua în care Parlamentul Catalan a votat pentru Independenţa Regiunii.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top