Duminica, 26 05 2019
Municipiul Galaţi va avea un târg auto de aproape 3,4 milioane lei

Municipiul Galaţi va avea un târg auto de aproape 3,4 milioane lei

O asociere de două firme din Galaţi a câştigat licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru amenajarea unui târg auto, investiţie de aproape 3,4 milioane lei, se arată într-o informare transmisă joi de biroul de presă al municipalităţii gălăţene.

Potrivit sursei citate, termenul prevăzut pentru proiectare este de 90 de zile iar cel pentru execuţia lucrărilor, de 9 luni. Conform caietului de sarcini, se vor realiza spaţii expoziţionale pentru autoturismele scoase la vânzare, spaţii de parcare pentru autoturismele vizitatorilor, spaţii pentru comercializarea pieselor auto, iluminat incintă, realizare platformă pentru module, alei interioare.

‘Prin această investiţie sperăm să îi convingem pe toţi cei care au maşini la vânzare că spaţiul public sau locurile de parcare, şi aşa puţine, nu sunt spaţii expoziţionale. Cei care vor dori să îşi vândă propriul autoturism sau care gestionează o afacere care implică vânzarea/cumpărarea de maşini vor avea aici spaţii suficiente disponibile şi în timpul săptămânii, nu doar în zilele de weekend. De asemenea, vor exista spaţii special amenajate pentru comercializarea pieselor auto şi locuri de parcare pentru vizitatorii târgului’, a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

La ora actuală, târgul de maşini funcţionează în cadrul Talciocului din Galaţi, într-un spaţiu impropriu comerţului cu maşini.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, şi talciocul va intra în modernizare, după ce vor începe lucrările la noul târg auto. În locul unui talcioc cu spaţii improprii şi dotări depăşite, vor fi amenajate containere metalice termoizolate, echipate corespunzător, destinate alimentaţiei publice, comercianţilor particulari, activităţii administrative, o parcare acoperită cu 96 de locuri şi grupuri sanitare, vor fi reamenajate zonele verzi, platformele şi aleile de circulaţie, va fi refăcută reţeaua de iluminat şi se vor planta arbori pentru stabilizarea terenului.

În acest sens, există o licitaţie în derulare pentru un contract în valoare de aproximativ 5,8 milioane lei.

 

(Agerpres/ FOTO 4tunning.ro)


Citeste si...
Nota
(3 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top