Duminica, 16 12 2018
Postul de Poliție din Ferești-Vaslui, incendiat de persoane necunoscute

Postul de Poliție din Ferești-Vaslui, incendiat de persoane necunoscute

Sediul unui post comunal de poliție din județul Vaslui a fost cuprins de flăcări, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, după ce persoane neidentificate ar fi stropit cu carburanți și apoi ar fi dat foc. Pompierii consideră că incendiul a fost provocat, în condițiile în care în zonă au găsit două sticle de benzină goale și chibrituri.

 

Incendiu provocat intenționat la sediul Postului de Poliție Ferești, județul Vaslui. O parte din acoperișul clădirii a luat foc azi-noapte, după ce indivizi necunoscuți ar fi folosit benzină pentru a da foc. Cel puțin acestea sunt primele concluzii ale pompierilor vasluieni, în urma cercetărilor desfășurate la fața locului.

„Lângă sediul postului de poliție și lângă autospeciala de poliție aflată în zonă au fost găsite două recipiente goale care miroseau a benzină, precum și mai multe chibrituri. De aceea, cel mai probabil, cauza incendiului a fost acțiunea intenționată pentru a genera flăcările”, a declarat, duminică, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ două ore, fiind distrus de flăcări 15 metri pătrați de acoperiș.

„Alți 15 metri de acoperiș au fost degradați. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind salvate bunuri din cele trei încăperi ale sediului respectiv de poliție”, susține Petru Iftene.

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în acest caz.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top