Sambata, 15 12 2018
Agenți de poliție din Vaslui, depistați cu o avere nejustificată de către ANI

Agenți de poliție din Vaslui, depistați cu o avere nejustificată de către ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 147.322,3 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către David Loredana, agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, împreună cu soțul său, David Eduard Vasile, agent șef în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

ANI a sesizat astfel, Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către David Loredana și David Eduard Vasile.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. În dosarul cauzei a fost efectuată și o expertiză extrajudiciară, în conformitate cu prevederile art. 16 din Legea nr. 176/2010”, se arată în comunicatul ANI.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

1 comment

  • Realizare site-uri web la comanda - Joi, 23 August 2018

    Cu fiecare zi creștere numărul utilizatorilor de Internet care folosesc dispozitivele mobile. Potrivit statisticilor, în medie, 56% din vânzările online sunt comise prin utilizarea dispozitivelor mobile cum ar fi smartfoane și tablete. Site-ul Dvs încă nu are o versiune mobilă? Imaginați-vă cât de mult dumneavoastră cedați voluntar în favoarea concurenților! Obţineţi succese oriunde și creaţi servicii cu adevărat practice și moderne.
    https://webmaster.md/ro/

    Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top