Joi, 23 05 2019
Și-a dat ultima suflare în mașina care-l aducea acasă. Se întorcea de la muncă din străinătate

Și-a dat ultima suflare în mașina care-l aducea acasă. Se întorcea de la muncă din străinătate

Poliţiştii din Botoşani anchetează moartea unui bărbat de 47 de ani, care se întorcea de la muncă din străinătate, dar s-a stins pe drumul către casă.

Venea din Germania, adus cu maşina de un cunoscut. Şoferul a povestit că imediat după ce au intrat în România, şi-a dat seama că pasagerul său murise, dar nu a sunat la 112 ca să îl transporte cât mai aproape de familie, arată Știrile Pro TV.

Medicii de la UPU Botoşani au anunţat imediat poliţia.

Ramona Guraliuc, medic şef UPU-SMURD Botoşani: „Din relatările şoferului, acesta era decedat din Oradea şi a fost adus cât mai aproape de domiciliu. În urma examenului efectuat de medic, acesta prezenta rigiditate deja instalată, cu probabilitatea ca decesul să fi survenit în urmă cu 6-7 ore.”

Agenţii care au ajuns la spital l-au luat pe şofer la audieri. Surse din rândul anchetatorilor susţin că, după ce ar fi trecut graniţa în România, şoferul ar fi oprit două ore într-o parcare să se odihnească, iar când s-a trezit a constatat că pasagerul nu mai respiră.

Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, iar colegii mei efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.″⁣

Vecinii celui care s-a prăpădit spun că acesta se întorcea acasă pentru sărbători.

În funcţie de rezultatul anchetei, şoferul ar putea fi cercetat penal.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top