Mama lui Oprişan, o nouă mătuşă Tamara: și-a „împrumutat" fiul cu 50.000 de lei

Mama lui Oprişan, o nouă mătuşă Tamara: și-a „împrumutat" fiul cu 50.000 de lei

Lucia Gherarde, mama şefului PSD şi al CJ Vrancea, Marian Oprişan, nu doar că i-a făcut "cadou" fiului său un Ford Shelby de 150.000 de euro ci, în 2018, şi-a permis să-şi împrumute fiul cu 51 de mii de euro, relatează Realitatea de Vrancea.

Declaraţia de avere a lui Oprişan nu poate fi, însă, vizualizată pe site-ul https://cjvrancea.ro/consilieri-judeţeni căci a fost anonimizată, motivul invocat fiind noile reglementări în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal. Totuşi, Oprişan nu a putut evita publicarea averii pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, declaraţie care poate fi consultată aici.

„Mi se pare o sfidare la adresa inteligenţei contribuabililor care-i plătesc salariul şi a alegătorilor. Atât timp cât declaraţia de avere poate fi consultată pe site-ul ANI, nu văd de ce ar ascunde-o pe site-ul CJ Vrancea”, a comentat directorul Fundaţiei Freedom House România, Cristina Guseth, secretizarea declaraţiei de avere.

Reamintim în context că preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi al organizaţiei judeţene a PSD, Marian Oprişan, a fost surprins în weekend de un focşănean conducând un Ford Shelby, ultimul model, maşină care valorează, cu dotări minime, 118 000 de euro.

Întrebat de unde a avut bani să îşi cumpere aşa o maşină, Oprişan a susţinut, la Realitatea TV, că Fordul a fost luat din banii mamei sale, relata Hotnews.

„Este o maşină senzaţională şi o maşină foarte bună, care îţi dă mari satisfacţii atât onroad, pe asflat, cât şi offroad, în teren accidentat şi eu sunt pasionat de această chestiune. Da, banii au fost viraţi din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupţie", a declarat Marian Oprişan.

Şeful PSD Vrancea a mai declarat că îşi poate permite o asemenea maşină „după o viaţă de muncă" a sa şi a familiei sale.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top