Gălățean ucis în plină stradă, într-o bătaie cu bâte și cuțite

Gălățean ucis în plină stradă, într-o bătaie cu bâte și cuțite

Un bărbat de 41 de ani a fost ucis, după o altercaţie avută în stradă, la marginea oraşului Galaţi. Rudele spun că omul ar fi căzut nevinovat victimă a unui conflict dintre ginerele său şi o grupare din cartier.

Imaginile filmate de o cameră de supraveghere suprind secvența extrem de violenţă în care bărbatul este zdrobit.

Scenele de o duritate extremă s-au petrecut în jurul orei 3 dimineaţa. Din secvenţele filmate de camera de supraveghere, pe care le-au vizionat şi poliţiştii, se pare că ar fi vorba despre două grupuri de bărbaţi care se fugăresc pe stradă.

Toţi sunt înarmaţi cu bate, iar unul dintre ei are şi o armă albă. La un moment dat, bărbatul de 41 de ani este trântit la pământ şi mai mulţi indivizi din gaşca rivală îl lovesc.

Medicii de la ambulanţă au identificat un traumatism foarte grav în partea stângă a capului, dar şi o rană în piept, care probabil i-a adus moartea. El a fost resuscitat şi urcat în ambulanţă, dar, când a ajuns la spital, medicii au declarat decesul.

Deocamdată, Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi nu au oferit date din anchetă, dar au anunţat că au un cerc de suspecţi.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top