Spargere în stil mafiot la o casă de amanet din Bârlad (VIDEO)

Spargere în stil mafiot la o casă de amanet din Bârlad (VIDEO)

O spargere s-a produs în timpul nopții la o casă de amanet din Bârlad, din zona Stadion. Hoții au pătruns printr-un sediu unde funcționa un centru de reparat televizoare și au spart peretele despărțitor.

Potrivit primelor informații, hoții, 4 la număr, au intrat la ora 00:30 în interiorul spațiului de reparații televizoare. Nu aveau fețele acoperite.

Aceștia au spart ușa unui „centru de reparații-televizoare” și au pătruns în interior, unde au trecut la spargerea peretelui în spatele căruia funcționa o casă de amanet.

Hoții au făcut o gaură în zid cu un diametru de aproximativ 1 metru. Au intrat în interior, însă din primele informații, nu au reușit să sustragă seiful.

Cel care a anunțat autoritățile a fost chiar proprietarul Centrului de reparații radio Tv.

În aceeași zonă, la doar câțiva metri distanță, în luna ianuarie a avut loc o spargere la un birou de credite, de unde trei indivizi mascați cu cagule au reușit să sustragă o casă de valori în numai 26 de secunde. La câteva zile distanță, sediul unei firme de curierat, era spart într-o noapte, iar pe camerele de supraveghere apăreau trei bărbați cu cagule care au plecat cu casa de valori și mai multe bunuri. Până în acest moment, nu au fost identificați autorii niciunui caz și nu se știe cu certitudine dacă spargerile au legătură între ele.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top