Femeie din Neamț, bătută și sechestrată de propriul fiu, nemulțumit că nu-i face de mâncare

Femeie din Neamț, bătută și sechestrată de propriul fiu, nemulțumit că nu-i face de mâncare

O femeie de 63 de ani din judeţul Neamț a fost internată în stare gravă la spitalul din Roman, după ce a fost sechestrată şi bătută crunt de fiul ei.

Bărbatul a acuzat-o că se îmbată şi nu-i face de mâncare şi, dezlănţuit, a lovit-o, apoi a încuiat-o într-o cameră, de teamă să nu spună cuiva ce a păţit.

O vecină însă a venit în vizită şi îngrozită de cele văzute a cerut ajutor la 112.

De doi ani de când i-a murit soţul, femeia s-a apucat de băut, spun vecinii, şi în special între ea şi unul dintre fiii ei, scandalurile se ţineau lanţ.

Poliţiştii au fost chemaţi de multe ori să aplaneze conflictele. De această dată, fiul de 29 de ani ester acuzat că şi-a bătut mama cu pumnii şi cu picioarele, apoi a încuiat-o în cameră. O vecină a găsit-o în ultimul hal şi a sunat după salvare.

Andreea Trifan, spitalul Roman: „Pacienta de 63 de ani cu politraumatism prin agresiune a fost diagnosticată cu ruptură de splină şi pneumotorax. Medicii au intervenit prompt pentru a opri o eventuală hemoragie şi momentan este internată sub supraveghere pentru aproximativ 7 zile.”

Iniţial, suspectul a fost reţinut. Ulterior Parchetul de pe lângă judecătoria Roman a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile

Vecinii se tem că scandalurile vor reîncepe imediat ce femeia se va întoarce de la spital în familie.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top