Adolescent din Bârlad, înjunghiat în abdomen de un rival chiar în fața prietenei sale

Adolescent din Bârlad, înjunghiat în abdomen de un rival chiar în fața prietenei sale

Alex P., un adolescent din Bârlad în vârstă de 16 ani,  ajuns la spital duminică seara după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr cu care a avut un conflict. Totul s-a petrecut pe strada Ion Popescu din zona centrală.

Alex P. se întorcea cu o prietenă de la un concert care tocmai avusese loc în Piața Centrală din localitate, iar în drum spre casă, pe strada Ion Popescu, s-a întâlnit cu un grup de tineri. Din cauza unor conflicte mai vechi pe care acesta le avea cu unul dintre ei, între cei doi a izbucnit o altercație iar Alex P. a rămas la un moment dat întins pe asfalt, cu o rană de cuțit în abdomen. Prietena care îl însoțea a chemat imediat ajutoare prin numărul de urgență 112.

Minorul a fost transportat de urgență la spital unde a intrat direct în sala de operații.

„În urma unei agresiuni a fost adus pe 14 iulie la spital, la CPU, un minor de 16 ani care prezenta o plagã înjughiatã abdominalã, evisceratie epiplon, hemoperitoneu. S-a intervenit chirurgical pe parcursul nopții, actualmente pacientul se aflã în Secția de Terapie Intensivã, momentan conștient, cooperant și stabil hemodinamic”, a declarat Angelica Grămăticu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Polițiștii efectuează cercetări, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

 

Sursa: realitateadevaslui.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top