Crimă urmată de sinucidere, la Vaslui. Vecinii au prevăzut tragedia

Crimă urmată de sinucidere, la Vaslui. Vecinii au prevăzut tragedia

Crimă urmată de sinucidere, într-un sat din judeţul Vaslui. Ameţit de alcool, un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a ucis concubina şi apoi şi-a pus capăt zilelor.

Fiica femeii a descoperit grozăvia în toiul nopţii, atunci când s-a întors acasă şi a dat alarma. Pentru niciuna dintre victime medicii nu au mai putut face nimic.

Cei doi concubini locuiau în satul Corni Albești, împreună cu fiica femeii. Chiar ea a fost cea care i-a descoperit în toiul nopţii pe mama ei de 57 de ani şi pe iubitul acesteia, în vârstă de 61 de ani, fără suflare în casă. Disperată a plecat în vecini să ceară ajutor, însă niciunul nu i-a răspuns.

Director medical SAJ Vaslui: „Şi-a găsit mama plină de sânge în pat, iar concubinul cu o plagă înjunghiată, lângă pat. Ea a afirmat că nu reacţionează deloc. A fost alocat TIM, care a constatat decesul, din păcate.”

Cel mai probabil, spun anchetatorii, bărbatul a ucis-o pe femeie şi apoi şi-a pus capăt zilelor. Vecinii spun că era de aşteptat să se întâmple o asemenea nenorocire şi asta pentru că nu era zi în care cei doi să nu consume alcool şi să nu se certe.

O anchetă urmează să stabilească care a fost firul evenimentelor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top