Descoperire macabră: nou-născut, găsit mort într-un sac în curtea unei gospodării din Suceava

Descoperire macabră: nou-născut, găsit mort într-un sac în curtea unei gospodării din Suceava

Descoperire șocantă în curtea unei gospodării din satul Poiana Negri, comuna suceveană Dorna Candrenilor. Un nou-născut a fost găsit mort într-un sac de plastic.

O localnică de 37 de ani, mamă a trei copii, este suspectată că și-ar fi ucis pruncul. Aceasta le-a declarat polițiștilor că a suferit un avort spontan.

Luni după-amiază, polițistul din comuna a observat că femeia care era gravidă nu mai are burtă și a intrat la bănuieli. Omul legii a efectuat cercetări și a aflat că aceasta nu a născut la Spitalul Municipal Vatra Dornei și a decis să îi verifice locuința. În curtea casei, polițistul a descoperit un sac de plastic în care se afla trupul neînsuflețit al unui nou-născut.

Femeia a fost condusă la audieri și le-a spus oamenilor legii că a suferit un avort spontan. Aceasta este bănuită că ar mai fi născut alți doi copii pe care i-ar fi îngropat în curtea locuinței.

În cursul zilei de marți la domiciliul femeii au ajuns polițiștii criminaliști. Trupul nou-născutului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, județul Suceava, arată că acesta s-a născut viu și că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată.

Femeia este inginer la o companie multinațională și are trei copii.

 

Sursa: realitateadesuceava.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top