Femeie din Bacău salvată de nepoată, după ce un recidivist a încercat să o violeze

Femeie din Bacău salvată de nepoată, după ce un recidivist a încercat să o violeze

O femeie de 59 de ani din judeţul Bacău a trecut prin clipe de groază, când un vecin s-a năpustit asupra sa, în propria curte.

Bărbatul a tras-o cu forţa în casă şi a vrut să o violeze. În timp ce victima se lupta cu agresorul, o nepoată a femeii a ieşit afară şi a început să ţipe. Individul s-a speriat şi a fugit, nu înainte de a lua toţi banii din casă. Este vorba despre un fost puşcăriaş, care a ajuns acum din nou după gratii.

Înainte de agresiune, individul de 33 de ani a băut cu un amic, chiar lângă casa femeii. Apoi, când a văzut-o pe aceasta în curte, a încercat să o imobilizeze şi să o violeze.

Cu câteva minute înainte de agresiune, fiul victimei plecase de acasă. Tot lui i-a cerut femeia ajutorul după atac. Acesta a sosit imediat acasă, dar nu a mai dat de agresor. A sunat imediat la 112.

Suspectul a furat din casa femeii 100 de lei. Victima a reuşit să dea apoi detalii suficiente poliţiştilor şi aceştia l-au reţinut pe recidivist. Individul a mai fost închis pentru omor şi furturi. A ieşit din puşcărie anul trecut.

Cătălina Păduraru, IJP Bacău: „Poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat de 33 de ani bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol, violare de domiciliu şi tâlhărie. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”.

Bărbatul a ajuns joi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top