Bebeluș de două luni, internat de urgență în spital după ce mama i-a dat să bea motorină în loc de apă

Bebeluș de două luni, internat de urgență în spital după ce mama i-a dat să bea motorină în loc de apă

Un băiețel în vârstă de două luni, din comuna suceveană Cornu Luncii, a fost internat la spital după ce mama acestuia i-a făcut ceaiul cu motorină în loc de apă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, când femeia se afla împreună cu soțul său la domiciliu și făceau pregătiri pentru cumătria ce urma să aibă loc duminică. Femeia a folosit la curățenie motorină, iar după ce a terminat treburile, sticla în care era depozitată motorina a așezat-o lângă un recipient identic, dar cu apă plată .

La un moment dat, copilul a inceput să plângă din cauza colicilor, iar mama acestuia a luat sticla în care se afla motorina, crezând că este apă, a turnat într-o sticluță, după care a pus un plic de ceai. După ce bebelușul a băut o gură lichidul respectiv a început să plângă din nou, moment în care mama și-a dat seama că a pus motorină în loc de apă.

Imediat, părinții l-au transportat cu mașina pe copilaș la Spitalul Județean Suceava. Cadrele medicale au decis internarea bebelușului în unitatea spitalicească.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

 

Sursa: realitateadesuceava


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top