Miercuri, 20 03 2019

cristi tanasa

Achiziție spectaculoasă a milionarului Nseir la preț de chilipir: hotel de 102 camere. Profit de 4,5 milioane de lei cu doar 14 angajați!

Ieșeanul Michael Nseir a dat o lovitură în afaceri. Recent, prin firma sa Moldoplast, el a cumpărat un hotel cu patru etaje aflat în construcție, de mai mulți ani, în centrul municipiului Sibiu. Imobilul a fost vândut de un executor judecătoresc, prețul de începere de la ultima licitație fiind de 2,27 milioane de euro. În Iași, Nseir deține Hotelul Ramada pe care l-a închiriat unui vechi partener de afaceri, Andrei Panaitescu.

Achiziție spectaculoasă a milionarului Nseir la preț de chilipir: hotel de 102 camere. Profit de 4,5 milioane de lei cu doar 14 angajați!

Ieșeanul Michael Nseir a dat o lovitură în afaceri. Recent, prin firma sa Moldoplast, el a cumpărat un hotel cu patru etaje aflat în construcție, de mai mulți ani, în centrul municipiului Sibiu. Imobilul a fost vândut de un executor judecătoresc, prețul de începere de la ultima licitație fiind de 2,27 milioane de euro. În Iași, Nseir deține Hotelul Ramada pe care l-a închiriat unui vechi partener de afaceri, Andrei Panaitescu.

Marius Bodea (PNL): TAROM poate rămâne cu toate avioanele la sol din cauza suspendării certificatului de operator aerian!

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, anunță că TAROM poate rămâne în zilele următoare fără certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română din cauza faptului că Guvernul a provocat o criză în conducerea companiei.

Dumitru Oprea: Alegerile din 26 mai sunt importante pentru destinul fiecărui român!

Prezența masivă la București, sâmbăta trecută, a liderilor Partidului Popularilor Europeni, în fața miilor de aleși locali și a președintelui României, nu a fost doar o demonstrație de forță a PNL, ci și dovada atașamentului liberalilor față de proiectul european.

1.350 de liceeni din regiune au aflat de la universități și companii de ce să se dezvolte la Iași, într-o caravană organizată de Iulius

Pentru prima dată, o companie privată a reunit mediul universitar și cel de business într-o caravană regională, cu scopul de a le prezenta liceenilor din Moldova cum este să învețe în Iași și ce oportunități li se oferă.

Marius Bodea (PNL): „Îi cer lui Chirica să se abțină de la mutilarea orașului! Amenajare provizorie înseamnă amenajare ilegală!“

Deputatul PNL Marius Bodea, președintele organizației municipale PNL Iași, cere Primăriei Municipiului Iași să oprească de îndată orice acțiune care implică tăierea de arbori pe domeniul public al orașului fără consultarea opiniei publice și fără să prezinte toate avizele legale și câștigătorii licitațiilor pentru proiectele de reamenajare a spațiilor verzi.

Universitatea Tehnică a fost admisă în Școala Doctorală Europeană coordonată de Colegiul European de Securitate și Apărare

În urma întâlnirii din data de 4 martie 2019 a grupului de lucru de la Școala Doctorală Europeană coordonată de Colegiul European de Securitate și Apărare, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a fost admisă ca membru. Astfel, cadrele didactice ale Politehnicii ieșene vor face parte din echipe complexe ce vor oferi un program suplimentar de training specializat, pe lângă activitatea desfășurată de doctoranzi la universitățile din țara din care provin, și va oferi sprijin pentru teze inter și pluridisciplinare.

TUIASI va sprijini desfășurarea activității acestei instituții cu formatori pe cinci domenii, cu mai multe subcategorii, de la noile tehnologii, securitate, tehnologia informației, calculatoare, infrastructură, personal și logistică de apărare, industria și capacitățile de apărare, guvernare, management, economie și finanțe din domeniul apărării etc.

„Apartenența noastră la acest organism confirmă abordarea noastră actuală, din punct de vedere academic, a problemelor acute care privesc securitatea cibernetică, securitatea socială sub toate aspectele, prevenirea conflictelor și asigurarea unui management, pe diferite niveluri, care să evite crizele sociale. Această abordare nouă se regăsește în programele de masterat, programele postuniversitare și în programele doctorale, realizate în majoritatea lor în parteneriat cu organisme specializate în aceste direcții. În acest mod, vom extinde aria cooperării și la nivel european și sunt convins că aportul Politehnicii ieșene va fi unul consistent și va fi apreciat”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul instituției de învățământ superior.

Puteți citi la acest link scrisoarea transmisă de dr. Sylvian Paile-Caivo, președintele grupului de lucru al Școlii Doctorale Europene coordonată de către Colegiul European de Securitate și Apărare, transmisă rectorului TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval.


Petru Movilă (PMP): Soluţia pentru finanţarea autostrăzii Iaşi - Tg. Mureş sunt banii din eliminarea pensiilor speciale!

„Soluţia pentru finanţarea autostrăzii Iaşi - Tg. Mureş sunt banii din eliminarea pensiilor speciale!”, a declarat, ieri, deputatul PMP Petru Movilă.

Chirica a recidivat: brazii din fața Palatului Culturii au fost puși la pământ de angajații Primăriei (VIDEO)

Toți copacii din fața Palatului Culturii au fost puși la pământ de angajații primăriei ieșene vineri, la amiază, chiar în timp ce sute de localnici participau la protestulu #șîeu .

Bătrân de 84 de ani, condamnat pentru atac cu șurubelnița. Victima are doar 40 de ani și e patronul StarNet

Situație tragicomică la un bloc din centrul Iașului. În mai 2016, Mihai Munteanu, un pensionar născut în 1935, l-a tăiat la gât, cu un obiect ascuțit, pe un vecin care avea atunci 40 de ani. În primă instanță, moșul a primit 9 luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei, dar a depus apel. Victima, omul de afaceri Cezar Cătălin Toader (foto sus), are un șir incredibil de ghinioane: unul dintre fiii patronului de la Select i-a spart nasul, iar mai recent, în timpul unei vacanțe în Deltă, s-a ales cu fața desfigurată după o săritură într-o piscină.  

Pagina 1 din 1306

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top