Luni, 12 11 2018
Sfidarea lui Niculiţă: are două blocuri la care se cere DEMOLAREA

Sfidarea lui Niculiţă: are două blocuri la care se cere DEMOLAREA

Daniel Niculiţă a ridicat ilegal o mansardă pe un bloc din zona Smârdan: profit curat 400.000 de euro. În Oancea a construit o monstruozitate cu 58 de apartamente, fără parcare. Subsolul l-a transformat în apartamente: profit încă 300.000 de euro. Amenzile sunt cât banii de țigări, iar procesele țin cu anii, fără niciun efect. Pentru surparea din CUG, Mihai Chirica i-a luat apărarea. Modul de operare arată sfidarea legilor și complicitatea Primăriei.

Extindere etaj 3, extindere şarpantă, compartimentare şarpantă fără autorizaţie. Sunt problemele cu care Poliţia Locală merge în instanţă, de un an, împotriva dezvoltatorului imobiliar Cristinel Daniel Niculiţă. Imobilul: un bloc de pe strada Profesor Anton Şesan, în apropiere de Palas, în zona Smârdan.

Compartimentarea şarpantei i-a adus profit în plus, acum se luptă să-l păstreze.

Numai că nu este singura problemă. În cazul altui bloc de pe strada Oancea, a renunţat pur şi simplu la parcarea din subsol şi a făcut acolo apartamente. Consecinţa? Cei 58 de proprietari au la dispoziţie 11 locuri de parcare. Restul parchează pe stradă, iar investitorul a obţinut măcar 300.000 de euro în plus din mişcarea asta.

 

Amendă în 2016

Pe 24 februarie 2016, Controlul în Urbanism de la Poliţia Locală a fost trimis, după plângeri ale locuitorilor din zonă, pentru a verifica un bloc ridicat în centrul oraşului, pe strada Profesor Anton Şesan la nr. 1. Investiţia era a dezvoltatorului Cristinel Daniel Niculiţă, iar oamenii spuneau că mai construieşte ceva în afara limitei etajului 3, cât era în autorizaţie.

Inspectorii au verificat şi au dat amendă de 5.000 de lei: Niculiţă extinsese etajul 3, ridicase o şarpantă în plus faţă de autorizaţia iniţială şi, mai mult, o compartimentase. „Când a fost aplicată amenda i s-a pus în vedere că are termen de un an pentru a intra în legalitate”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Daniel Ungureanu.

 

Chiriași fără autorizație

Ce ar fi avut de făcut investitorul? Să ceară la Primărie autorizarea şarpantei şi a compartimentării acesteia. Un an mai târziu, inspectorii au verificat din nou lucrarea şi au cerut actele. Niculiţă nu avea autorizaţie nici acum, iar consecinţa a fost o plângere adresată Judecătoriei, în care Poliţia Locală cere desfiinţarea lucrărilor – dărâmarea acelei şarpante care este ilegală, astfel încât blocul să se termine la nivelul etajului 3.

Cei care locuiesc în bloc habar n-au despre situaţia juridică actuală. „Cei mai mulţi dintre cei care locuim aici suntem chiriaşi. Nu ne ştim vecinii, nu ştim proprietarii celorlalte apartamente. Drept urmare, nu cred că este cineva care să ştie că este un proces în cazul acestui bloc”, ne-a spus unul dintre locatari.

 

Lucrare ilegală, profit uriaș

După ce a ajuns în instanţă cu acest dosar, Daniel Niculiţă a încercat să se apere spunând că Poliţia Locală nu avea cum să-l dea în judecată pentru că nu are director general. Postul este ocupat de un director interimar. „Din ce am înţeles, această contestare a fost rezolvată, procesul merge înainte. Pentru că instituţia a depus la dosar documentaţie conform căreia postul ocupat de actualul director interimar este ocupat cu delegaţie de la Primărie, procedură permisă”, ne-a explicat Daniel Ungureanu.

Cât ar fi putut câştiga Niculiţă dintr-un nivel compartimentat peste blocul din Şesan? La 1.300 euro/mp, la o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cât are suprafaţa şarpanta, venitul total este de 520.000 de euro, iar costul total de construire este de maxim 100.000 de euro. Peste 400.000 de euro reprezintă profit curat.

 

58 de apartamente fără parcări

Dezmăţul imobiliar marca Niculiţă nu este singular. În Oancea 20, a obţinut autorizaţie pentru un bloc cu 6 nivele. Imobilul trebuia să aibă parcare în subsol. Dar, în locul parcării au apărut apartamente. Iar lipsa locurilor de parcare din subsol nu a fost compensată cu nimic.

Singurele locuri disponibile sunt cele din jurul blocului, de la stradă şi dintr-o mică parcare aflată în interior. La stradă încap, cu indulgenţă, 8 maşini, iar în curte maximum 3, pentru că au nevoie de culoarul îngust pentru a ieşi.

Blocul are în total 58 de apartamente, iar locuri disponibile de parcare maximum 11. Ceilalţi proprietari de apartamente parchează pe stradă, unde reuşesc să prindă loc.

 

Profit din subsol, în loc de parcare

În cazul subsolului transformat din parcare în apartamente la demisol, profitul investitorului este de aproximativ 300.000 de euro, bani curați, veniți în afara autorizației. Sunt 8 apartamente la demisol, vândute cu circa 45.000 de euro fiecare, iar costurile de compartimentare n-au depășit 60.000 de euror.

Bătălia investitorilor, presiunea lor pentru a obţine un etaj în plus, câteodată fără autorizaţie, este dată de faptul că orice nivel peste fundaţie reprezintă amortizarea investiţiei, apoi profitul. De ce? Pentru că cea mai scumpă componentă a unui imobil este fundaţia. Eşti obligat s-o faci, este scumpă, dar nu vinzi nimic în ea. Pe fiecare etaj ridicat pe fundaţie ai profit. Cu cât mai multe etaje, cu atât mai mare profitul”, ne-a explicat un arhitect ieşean.

Marele jaf din str. Moldovei

Un alt caz sancţionat de către Poliţia Locală a fost cel din strada Moldovei 30 – tot zona Smârdan. Acolo, Daniel Niculiţă a preluat o autorizaţie de construire pentru un bloc căruia i-a mărit aria desfăşurată. Poliţia Locală a aplicat o amendă investitorului, de 5.000 de lei, iar acesta a obţinut o nouă autorizaţie pentru imobil, în 2017. Deputatul Marius Bodea a acuzat, în acest caz, că noua autorizaţie ar fi ilegală. Deputatul a susţinut că imobilul a fost aproape dublat de investitor, fiind ulterior autorizat. Calculul arată că, la o depăşire cu 300 mp a ariei aprobate iniţial, pentru 8 nivele (demisol, parter, 6 etaje) Niculiţă poate obţine în plus 2,8 milioane de euro faţă de ce estima iniţial (sunt 2.400 mp în plus în toată clădirea, la 1.200 euro/mp).

 

Altă ilegalitate, nicio consecință

Una dintre primele încălcări ale legii la Niculiţă a avut loc în 2013, pe strada Rojniţă numărul 5, cei care au făcut sesizare fiind vecinii care au văzut că imobilul avea un etaj în plus faţă de autorizaţie.

La imobilul proprietatea domnului Niculiţă Cristinel - Daniel au fost efectuate verificări în urma cărora s-a constatat că sunt efectuate lucrări de construire neautorizate cu nerespectarea regimului de înălţime, fapt pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională şi intrarea în legalitate prin obţinerea autorizaţiei de construire dacă permit condiţiile urbanistice în caz contrar aducerea construcţiei la forma autorizată, având drept termen 12.10.2013”, informa atunci Poliţia Locală,

Proces şi cu Inspectoratul de Stat în Construcţii

Nu doar Poliţia Locală se judecă cu Niculiţă, ci şi Inspectoratul de Stat în Construcţii. Instituţia cere în instanţă, din decembrie 2017, aproape 30.000 de lei de la investitor, bani pe care acesta îi datorează de când a construit un imobil pe Vasile Lupu 25, în 2012. Suma reprezintă cota de 0,1% din valoarea investiţiei şi cota de 0,7% ce trebuia achitată la recepţionarea lucrărilor.

Conform documentelor depuse la instanţă de ISC, instituţia şi-a cerut banii după 5 ani de la finalizarea lucrărilor (26 iunie 2012). Sumei iniţiale i-au fost adăugate şi penalităţi.

Bomboana de pe colivă

 

( 2014, Dubai: Niculiţă cu fotbalistul argentinian Lavezzi, pe atunci la PSG. Şi ieşeanul a fost fotbalist în tinereţe, de mâna a doua)

Cea mai gravă problemă de imagine a investitorului imobiliar Daniel Cristinel Niculiţă a venit, totuşi, dintr-o altă zonă: surparea străzii în Nicolina. Pe 7 şi 8 ianuarie, s-a produs o rupere a zonei şantierului unui nou bloc al dezvoltatorului, pe o distanţă de 50 de metri. Niculiţă a spus că au fost găsite nişte hrube care apoi s-au surpat, inspectorii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au venit cu altă variantă: „Executantul nu a respectat întocmai soluţiile tehnice şi tehnologiile de execuţie prevăzute în proiectul de excavaţie şi monitorizare incintă”, după cum a spus şeful ISC Iaşi, Radu Lupăşteanu.

Acesta a mai spus că investitorul nu a asigurat o documentaţie completă, nu au fost întocmite expertiza geotehnică şi raportul de monitorizare geotehnică a execuţiei.

Lista ilegalităţilor lui Niculiţă

(Niculiţă este un obişnuit al cluburilor de fiţe din Iaşi)

 

A preluat o autorizaţie de construire pe strada Moldovei 30, în zona Smârdan, unde a depăşit aria iniţială a clădirii. A obţinut reautorizare.

A urcat peste etajul 3 cu o şarpantă, pe Profesor Anton Şesan nr 1. Este în proces şi ar putea fi obligat s-o dărâme.

Amendat pentru un etaj în plus, ridicat fără autorizaţie pe Rojniţă nr. 5.

A transformat un subsol care trebuia să fie parcare în apartamente. 58 de apartamente au 11 locuri de parcare.

Şantierul unui bloc din Nicolina a produs o surpare pe 50 de metri a străzii. ISC va face publice amenzile aplicate şi soluţiile aplicate.

 

Citeste si...
Nota
(2 voturi)

4252 comments

 • Lindsey - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'd like to open an account http://rnd.npic.edu.kh/medcomtechgroupcom-4c14.pdf mariettapharmacy.com A white diamond the size of a small egg sold for $30.6 million at a Hong Kong auction Monday night, although a blue diamond that was the night's other highlight with a $19 million estimate failed to sell.
  http://www.techguy4u.in/drugrehab-surreyuk-4cd3.pdf#stability onlinemed.de.benefito.com Dr Peter Carter, the RCN’s Chief Executive and General Secretary said: "What we are seeing here is a clear example of quality being compromised in a bid to make short term savings. Our fear is that patients, who can often be extremely worried or distressed, will receive a stripped back service...At a time when the NHS as a whole is under pressure to make savings, it seems nonsensical that one part of the health service is in effect picking up the tab for another."
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/stendra-resources-nig-ltd-5953.pdf stendra resources nig ltd TOKYO, Aug 21 (Reuters) - Japan's nuclear crisis escalatedto its worst level since a massive earthquake and tsunamicrippled the Fukushima plant more than two years ago, with thecountry's nuclear watchdog saying it feared more storage tankswere leaking contaminated water.
  https://www.svetvzpominek.cz/zoroc-male-enhancement-for-sale-9c39.pdf#cambridge zoroc male enhancement for sale "We simply cannot afford to let this licensed vaccine hang in limbo any longer. There is a tiny window of opportunity over the holiday season to encourage a change of heart and we are urging our members and supporters to lobby their MPs while we submit yet more, potent arguments to the JCVI on why this vaccine is vital."
  https://www.serpsmart.com/schneck-medical-center-staff-fc2f.pdf#exposure schneck medical center lab Does it look like a bad phone? It does not look like a bad phone. The screen could be better, with 720p max resolution and pixel density of 312 PPI, compared to a whopping 441 on the Samsung Galaxy S4, but it should be fine, as long as it doesnt have the odd colour saturation and tonal issues Ive found to plague Motorola smartphones in the past. And its got Android 4.2.2, which is Jelly Bean, though not the most current version, which is a bit of a head-scratcher given that this is now a Google-made device in essence.

  Report
 • Davis - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Punk not dead http://lotusmedia.in/isotretinoin-therapeutic-uses-4dcb.pdf tretinoin cream dosage for wrinkles Weak economies overseas have also reduced demand for U.S. goods and, as a result, for better-paying U.S. jobs in manufacturing. Government spending cuts have taken a toll on some middle-class jobs, too.
  https://www.kvetiny.com/how-much-does-generic-effexor-cost-d50a.pdf mail order effexor xr
  The move comes after JPMorgan Chase & Co - underpressure from regulators - said last week it would exit physicalcommodities trading, and as Europe isdrastically stepping up its rules for commodity trading.
  https://www.svetvzpominek.cz/doxycycline-buy-online-usa-9c39.pdf doxycycline treatment for sore throat The delay on "Pirates 5" comes a day after the studio said it would move up the release of another big-budget film, "Ant-Man," from October 2015 to July 31, 2015, three weeks after the John Depp film was originally scheduled to be released.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/wellmedica-medical-clinic-and-specialty-pharmacy-a0f5.pdf protek pharma worldwide Daimler's refusal to stop using R134a prompted France tohalt registrations of Mercedes A-Class, B-Class and SL carsassembled after June, while EU governments agreed on July 17steps should be taken to bring all vehicles within the rules.
  https://www.erininysims.cz/fentanyl-transdermal-system-get-high-caf4.pdf#disk fentanyl patch 100 mcg per hour Nutrition info (serving size = 1 cup): 170 calories, 4.5 fat (0.5 grams saturated), 0 milligrams cholesterol, 220 milligrams sodium, 31 grams carbohydrates, 7 grams fiber, 10 grams sugar, 8 grams protein

  Report
 • Mohammad - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Another service? https://www.zonaoptica.pt/oleamide-dea-cas-4b4a.pdf oleamide benefits We have to work a certain number of weeks, so if I cant come in this week Ill have to stay an extra week, Schwarz said. So Ill either have to stay until Christmas or Ill have to pay for another cross-country flight and find housing.
  http://www.sunabi.com/pierce-family-pharmacy-7800.pdf pierce family pharmacy
  Another large fight broke out in the showers last fall, said another former Broward Girls inmate who asked that her name not be used because she is under 18. A lone staff member tried to break up a fight involving nine girls, she said, while another staff member walked away.
  https://www.jolana.cz/jessicurl-gelebration-reviews-0262.pdf jessicurl aloeba reviews WASHINGTON - Worries about rising interest rates and falling stock prices dinged U.S. consumer sentiment in early July, while other data showed a firm rise in wholesale prices, which could make the Federal Reserve more comfortable reducing its monetary stimulus.
  http://www.techguy4u.in/blissmedsnet-4cd3.pdf#surveying golous.com "It took two of us two hours to get this bag," Hartsfieldtold the governor and congressional visitors, referring to thestandard 60-pound measure for oysters. In better days, he said,it was easy to get as much as 10 bags in one hour.
  http://madisonminiwarehouses.com/marshland-pharmacy-beaver-dam-d80a.pdf#communication marshland pharmacy
  Burns ran the numbers past IDC -- a research firm that's done its share of heavy lifting for Google -- and discovered that they were based on a BCN survey in January of 2,400 Japanese retail outlets (about 16% of the total) and did not include iPad sales from any of Japan's seven Apple Stores, its two largest telecom partners, or Apple's direct online channel.

  Report
 • Faith - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Gloomy tales https://www.zonaoptica.pt/priligy-online-india-4b4a.pdf priligy 30 mg kaufen The DEA revoked the controlled substance licenses of two CVSdrugstores in Florida last September. In June,Walgreen reached a record $80 million settlement with the DEA toresolve allegations that its negligence in record-keeping anddispensing allowed the highly addictive drugs to reach abusersand be sold illegally.
  https://www.mpu.sk/comprar-yohimbe-fuel-8a46.pdf yohimbe fuel kaufen That nexus, which has created over 100,000 jobs for Ireland,was laid bare when the U.S. Senate revealed that technologygiant Apple had paid little or no tax on tens ofbillions of dollars in profits channelled through the country.
  http://xplor.hk/bactrim-480-mg-d392.pdf where can i buy bactrim online
  "They push through us to get to his friends and start throwing punches. My son wanted to break it up. Then the girl [on the video] was throwing three punches at my son … and with that, my son is just trying to protect himself and me."
  http://www.techguy4u.in/meclizinebiz-4cd3.pdf drugs-us.com Dowling's unidentified mistress said that his marriage was "just for show," that he would leave his wife after the 2015 election and that he had conducted affairs with several other women.
  http://alka-mzdy.cz/50-mg-seroquel-for-anxiety-65cb.pdf quetiapine tablets what are they used for Dr. Pamela Cyrus, VP and head of U.S. Medical Affairs for Bayer HealthCare's pharma division, hailed the chance for priority review. "This is an important milestone for sorafenib and the designation highlights the urgent need for new treatments for patients with this type of thyroid cancer who have limited or no treatment options," Cyrus said in a statement.

  Report
 • Tyrone - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  What do you like doing in your spare time? https://www.mpu.sk/comprar-yohimbe-fuel-8a46.pdf#today's twinlab yohimbe fuel energy The Bedford-Stuyvesant, Brooklyn, man, described by police as an emotionally disturbed person, has 23 prior arrests for offenses such as assault, robbery, criminal possession of a weapon and turnstile jumping, cops said.
  http://mariascakes.com.au/is-acetaminophen-or-ibuprofen-better-for-migraines-8392.pdf#shock why shouldn't you take ibuprofen before running Nonperishable inventory requires flood-proof storage, while perishables might demand that you purchase a generator to prevent power outages from ruining your supplies. Remember, too, that equipment like cash registers, computers and furniture should be protected from potential water damage.
  https://www.jolana.cz/testerol-cheap-0262.pdf#leads testerol cheap Spain is also considering denouncing Gibraltar to the International Court of Justice in the Hague for its “illegal occupation” of the isthmus - the strip of land connecting the Rock to the mainland that was not included in the 1713 Treaty of Utrecht.
  https://www.zonaoptica.pt/kmart-pharmacy-generic-program-4b4a.pdf#philip chem rx pharmacy plus This is where United have a heavy advantage when Rio Ferdinand and Nemanja Vidic are fit. They rank among the best defensive pairings the Premier League has ever seen, much superior to any of the combinations Chelsea can look to. Ferdinand deserves so much credit for prolonging his United career. When Manchester City won 6-1 at Old Trafford two seasons ago, you could have been forgiven for wondering if that was the last we would have seen of Rio in a United shirt. He had lost some pace, had a persistent back problem, and the signings of Chris Smalling and Phil Jones had everyone presuming the old guard would be eased out. That was premature. Whatever the training regime he has undertaken since, it is working and he and Vidic remain the best in England. Mourinho is desperate for a centre-back and I am amazed he has not been into the transfer market to solve the problem. John Terry has been one of the best of his generation, but now he can only defend one way – deep on the edge of his 18-yard box. It causes a major problem for how Chelsea set up. They cannot play a high line or push up on teams when he is playing. David Luiz will never be a destructive type defender – he is more suited to Barcelona’s defence than Chelsea’s – while Gary Cahill is a good player rather than world class defender. Branislav Ivanovic is basically a full-back, so United – ageing though Rio and Vidic are – are much better equipped at the back.
  http://xplor.hk/mri-no2-black-side-effects-d392.pdf#public mri no2 black full cycle 150 tabs It was to learn how to deal with such skepticism - among other obstacles - that Kayali and several hundred other non-profit administrators sat in a medical center training office in a Los Angeles suburb last week.

  Report
 • Patric - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  We need someone with qualifications http://mariascakes.com.au/raw-power-xl-where-to-buy-8392.pdf#hearth raw power xl (ss)
  The stickiness that afflicted much of the state Tuesday will subside for a while, with dewpoints in the low to mid-50s expected to begin today and last into the weekend. Tonight skies will remain clear and temperatures will drop into the 50s.
  https://www.jolana.cz/buy-cialis-online-overnight-0262.pdf#yours cialis professional vs cialis "For clarity, I would like to point out that I have the utmost respect for gay people and for everyone's right to express themselves. I've also said — and would like to reiterate — that I respect gay marriages."
  http://lotusmedia.in/what-to-do-with-prescription-drugs-when-flying-4dcb.pdf buy home drug test canada The proposals would see the newcomers kept away from a sports centre, the swimming pool and areas around schools, in order to preserve the peace in the town of 6,500 residents, according to the mayor, Raymond Tellenbach.
  https://www.amos-ova.cz/fashiondrugcom-reviews-eb83.pdf fashiondrug.com reviews
  Professor Leighton’s team proposed that the TWIPS method could be applied to electromagnetic waves, and that the same technique would work with radar.  They collaborated with Professor Hugh Griffiths and Dr. Kenneth Tong of University College London and Dr. David Daniels of Cobham Technical Services to test the proposal, by applying TWIPR radar pulses to a “target” (a dipole antenna with a diode across its feedpoint, typical of circuitry in devices associated with surveillance and explosives) to distinguish it from “clutter” (an aluminum plate and a bench clamp).  During the test, the diode target – which measured 6 cm in length, weighed 2.8 grams, cost less than one Euro and required no batteries showed up 100,000 times more powerfully than the clutter signal from an aluminum plate measuring 34 cm by 40 cm.
  https://www.demaster.cz/vipharm-gmbh-heppenheim-c0a4.pdf vipharm slovakia s.r.o
  "The variations between regions suggest that infrastructure and investment in public transport, walking and cycling can play a large role in encouraging healthy lives, and that encouraging people out of the car can be good for them as well as the environment," the scientists said.

  Report
 • Cyril - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Until August https://www.okdom.sk/cialis-rxlist-2fbc.pdf cialis rxlist
  Speaker2: if its the law as you state, then how can the POTUS exempt ANY companies, and delay implementation? You cannot demand compliance while at the same time exempting others. So the POTUS can modify this, and any, law at willjust like he has done with the immigration enforcementto meet his personal and political needs? I did not realize the country elected a king.
  http://rnd.npic.edu.kh/20-mg-cytomel-4c14.pdf#film cytomel t3 for sale uk In June, Senators Jeff Merkley, a Democrat from Oregon, and Mike Lee, a Utah Republican, introduced a bill that would require the government to declassify significant court rulings concerning the FISA court and its supervision of secret wiretapping programs.
  http://mariascakes.com.au/dozpl-apteki-wrocaw-8392.pdf apteka doz.pl opinie "We released the prisoners in our hands without asking for anything in return. We declared a ceasefire without asking for anything in return. We took practical steps towards ending the war, and withdrawing from the north to the south. We completed the first phase of the process successfully," he complains.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/online-jobs-for-pharmacy-students-in-india-a0f5.pdf best drugstore makeup indian skin BOSTON — Slain Boston Marathon bombing suspect Tamerlan Tsarnaev was named as a participant in an earlier triple homicide by a man who was subsequently shot to death while being questioned by authorities, according to a filing made by federal prosecutors in the case against his brother, surviving bombing suspect Dzhokhar Tsarnaev.
  https://www.jolana.cz/revatio-financial-assistance-0262.pdf#delicious revatio bula pfizer Irwin, the Wedbush analyst, said the fire will be a"learning opportunity," allowing Tesla to make potential designchanges for the Model X, a crossover derivative of the Model Scoming next year, and the so-called Gen 3 models, a new familyof battery-powered compacts priced from around $35,000.

  Report
 • Tommie - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  We need someone with qualifications https://www.hrani-rulety.cz/lasix-40-mg-used-for-e73a.pdf lasix cats kidneys Patriota also said Brazil will ask the U.N. for measures "to impede abuses and protect the privacy" of Internet users, laying down rules for governments "to guarantee cybernetic security that protects the rights of citizens and preserves the sovereignty of all countries."
  http://www.ultimate.cz/sit-or-squat-on-public-toilets-c3e7.pdf#iron sit or squat app iphone Amazon is taking pre-orders immediately for wifi-only models, with shipping scheduled for October for the 7-inch tablet and November for the 8.9-inch tablet. Wireless 4G versions of both will also be available, for $100 extra, later this year.
  https://www.okdom.sk/pura-bella-skin-cream-reviews-2fbc.pdf pura bella anti-aging skincare system reviews "He was very dedicated to improving the performance of naval ships and systems," longtime friend M. Nuns Jain told the Associated Press outside the Pandit home in North Potomac, where the family was in mourning.
  https://www.svetvzpominek.cz/risperidone-cvs-9c39.pdf risperidone cvs
  "It's hard to say from the data whether these threats were made solely for political reasons, but Chinese government websites were apparently targeted more," Du Yuejin from the National Computer Emergency Response Team and Coordination Centre of China told the newspaper.
  http://alka-mzdy.cz/north-shore-pharmacy-kilauea-hours-65cb.pdf#determine university of maryland eastern shore pharmacy ranking The State Food and Drug Administration said the six-monthcampaign would also target illegal online drug sales and thesale of fake traditional Chinese medicine. It gave no details onpossible changes to regulation.

  Report
 • Garth - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Free medical insurance http://www.robanoko.com/mdexpresscrescenthealthcom-b12b.pdf unsgaccessmeds.org James Plunkett, of the thinktank the Resolution Foundation, said: "It is now well-established that this has been a tough downturn for wages. The fall in real wages we've seen has been unprecedented. But perhaps most worrying today is that there's still no sign of the wage squeeze ending – despite some better economic news, the gap between pay and prices is wider now than it was a year ago."
  https://www.mpu.sk/online-pharmacy-reviews-consumer-reports-8a46.pdf#really wobenzym mucos pharma buy Hersman said one of the pilots reported being blinded by aflash of light when the plane was 500 feet (152 meters) off theground as it approached the airport. She offered no theory as towhat might have caused such a flash.
  http://www.ultimate.cz/anti-redness-creams-reviews-c3e7.pdf anti redness creams Obama administration officials, including U.S. Health andHuman Services Secretary Kathleen Sebelius, met with the chiefexecutives of 14 leading insurance companies, including AetnaInc, WellPoint Inc and Humana Inc.
  https://www.hrani-rulety.cz/ou-pharmacy-tuition-and-fees-e73a.pdf#apple ou pharmacy term
  But he took a more aggressive tone when talking about Sony entertainment business than in previous correspondence, and said it was "poorly managed, with a famously bloated corporate structure, generous perk packages, high salaries for underperforming executives and marketing budgets that do not seem to be in line with any sense of return on capital invested".
  http://www.techguy4u.in/sildenafil-preis-100mg-4cd3.pdf#accuse sildenafil teva prezzo in farmacia The IndustriALL trade union, which coordinated the talks,said the group that met on Thursday agreed to contribute to afund, but would meet again in the next two weeks to establishsuch a fund, coordinating the process with parties including theBangladesh government and employers.

  Report
 • Charley - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? http://rnd.npic.edu.kh/mirtazapine-reddit-4c14.pdf#emulation mirtazapine reddit “I feel like I have great support. I’ve spoken to a lot of my teammates. I plan to speak to Pedey (Dustin Pedroia), maybe Jonny Gomes, maybe Big Papi (David Ortiz), and have a full understanding that this is not true.”
  https://www.tri-pruhy.cz/pharma-rhein-sieg-e829.pdf#pod pharma rheinland pfalz
  For the Yankees in the postseason, Pettitte has gone 18-10 with a 3.76 ERA in 40 career starts. In the history of the game, he is the all-time winningest playoff pitcher, with a 19-11 record (including his Astros tenure) with a 3.81 ERA in 44 career playoff starts.
  https://www.kisjmk.cz/how-long-does-extenze-last-2284.pdf what is extenze ht They claim Amanda was "extremely paranoid" about being "watched" when she lived in their residence, covering smoke alarms with towels, taping windows shut and covering her car's dashboard with cardboard and tape out of fear that "cameras were watching her."
  https://www.hcnv.cz/pharmagreencom-3a66.pdf#quiz workinmed.com "You need to be very mindful that you are dealing with declared assets (to tax authorities)," Al-Doory said, adding the bank had turned down an opportunity to buy undeclared assets which were being virtually given away for free.
  https://www.kisjmk.cz/buy-ventolin-uk-2284.pdf#oz buy ventolin inhalers "This is an incredible success. We are the election-night victors," said FPO leader Heinz-Christian Strache, 44, a polarizing figure who is popular with many young people but anathema to the political establishment that he loves to bash.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Clipul zilei

Go to top