Miercuri, 21 11 2018
Primarul ca Zăpada și cei 9 pitici: 9 din 14 consilieri locali PSD îi sunt datori vânduți exclusului Mihai Chirica

Primarul ca Zăpada și cei 9 pitici: 9 din 14 consilieri locali PSD îi sunt datori vânduți exclusului Mihai Chirica

Primarul exclus de Dragnea nu poate pierde controlul Consiliului Local, pentru că 9 din 14 reprezentanți PSD au primit cadouri de la Mihai Chirica de sute de mii sau milioane de euro. Primăria e practic făcută pentru ei, nu pentru oraș. I se cerea demisia lui Paul Boișteanu, șeful Comisiei de Urbanism, dar primarul i-a angajat fiica la DAPPP în urmă cu 8 luni. Viceprimarul Gabriel Harabagiu a pus mâna pe o avere, 1,5 ha lângă Spitalul Regional, terenul fiind luat din rezerva ADS. Toți au obligații față de primar: Florin Boca face bani cu blocuri ilegale, unde depășește cu 500 mp autorizația de construcție; Vlad Nedelcu ridică o vilă în 4 luni, fără autorizație, când alții așteaptă câte 3 ani; la fel Daniela Tăutu și Bogdan Crucianu, au obținut dispense de „șmecheri” la construcții care încalcă regulile de urbanism. Cel mai dator îi este Mihail Pintilei, fericit că a rămas în politică, deși PSD îl trimisese la pensie, iar Chirica l-a întors din drum.

Cel puțin 9 din cei 14 consilieri locali ai PSD îi sunt fideli primarului Mihai Chirica. Prin diferite favoruri făcute, de la faptul că au fost puși pe lista la alegerile locale din 2016, până la angajarea unor rude în Primărie sau până la obținerea de autorizații de construire, aceștia îi sunt datori lui Chirica. Iată de ce, deși 14 din 27 de consilieri locali înseamnă 51,8% din voturi, PSD nu deține controlul în Consiliul Local. Pentru că PSD nu-și controlează propriii aleși.

A mai „pișcat” 100 mp amprentă

Unul dintre consilierii locali legați ombilical de primarul Mihai Chirica este Florin Adrian Boca. Finanțator al campaniei electorale a lui Chirica din 2016, lui Boca i s-au întors favorurile cu vârf și îndesat.

Dezvăluire nouă REPORTER DE IAȘI: la blocul pe care Boca l-a ridicat în CUG, printr-un interpus, au fost depășiți indicatorii urbanistici. Concret, în autorizația de construire este prevăzut un procent de ocupare a terenului de 45% la suprafața totală de 1.450 mp. Pe scurt spus, blocul trebuia să aibă o amprentă la sol de 653 mp. Măsurătorile făcute la fața locului arată că, în realitate, blocul ocupă aproximativ 765 mp.

La 100 mp în plus la cinci niveluri înseamnă 500 mp depășire față de autorizația de construire. La un profit curat de minim 500 de euro/mp, reiese că Boca și amicii lui au scos în plus, doar prin modificarea din pix a parametrilor, un profit net de 250.000 de euro. Contactat telefonic, Boca a refuzat dialogul, susținând că este ocupat și nu poate vorbi.

 

Blocul lui Boca a depășit limita POT din autorizație, aducându-i acestuia un profit suplimentar de 250.000 de euro. Parcarea de la subsol a fost anulată. Recepția falsă a fost făcută de inspectorul Spânu, cercetat de DNA

 

Jonglerii la limita legii

Dar blocul din CUG a fost, de la bun început, o investiție cu cântec. În toamna lui 2016, SC Darcilo SRL (o firmă controlată de Boca, dar deținută oficial de o apropiată a acestuia) a primit aprobare pentru a construi un imobil cu demisol, parter şi 3 etaje. Ulterior, i s-a acordat permisiunea să mai ridice un nivel.

Extrem de grav, s-a aprobat şi transformarea demisolului, care trebuia iniţial să fie parcare, în locuinţe. Cu explicația că o parcare va fi amenajată pe o parcelă achiziționată în zonă. Boca a negat că investiția i-ar aparține, dar REPORTER DE IAȘI l-a fotografiat pe șantier, în noiembrie 2017, alături de Ionel Onofriciuc și Gabrielei Lăcrămioara Ioniţă. Paradox: investiția din CUG a fost aprobată de Primărie pe când Florin Boca, calitate de ales, îndeplinea funcția de șef al Comisiei de Urbanism.

Chirica și Boca în 2016, când al doilea spera să ajungă senator, contribuind din greu la campania PSD. A fost recompensat de primar cu PUZ-uri în centrul Iașului și cu recepții binevoitoare la construcțiile sale


Polițistul favorit la recepție
În plus, recepția la acest imobil a fost făcută de polițistul local Andrei Spînu. Întrebarea la care Poliția Locală nu a răspuns este ce a căutat Spînu la recepția blocului lui Boca, de la marginea Iașului, când zona sa era în Centru. Surse interne spun că Spînu era solicitat în mult mai multe zone din oraș, de către anumiți dezvoltatori imobiliari, iar șefa lui, Mihaela Tulică, îi aproba deplasările. Boca are imunitate în Primăria Iași, iar Mihaela Tulică este cumătră și vară de-a doua cu primarul.

În urma recentelor dezvăluiri din REPORTER DE IAȘI, Andrei Spînu a demisionat din Poliția Locală, iar Serviciul Control Urbanism a fost reorganizat.
Ca un amănunt suplimentar, soția lui Boca, Monica Ioana, lucrează tot în Primărie, fiind şef Serviciu Administrare Spaţii Comerciale şi Terenuri, venitul pe anul trecut fiind de 66.179 lei.

Lui Paul Boișteanu i-a fost angajată fiica la Primărie, pe ușa din spate


Fata lui Boișteanu, la Primărie
Unul dintre personajele cheie ale PSD în deliberativul local este Paul Boișteanu, decan în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Până de curând, acesta a fost și liderul de grup al PSD. Pe fondul scandalurilor imobiliare din ultimul timp, Boișteanu, care este și președinte al Comisiei de Urbanism în CL, succesorul lui Boca, a intrat în clinciuri cu conducerea PSD Iași. Mai mult, președintele Maricel Popa a anunțat chiar, în iulie, că Boișteanu va pleca prin demisie din Consiliul Local. Lucru care nu s-a mai întâmplat, Boișteanu luându-și un răgaz de gândire. „Încă nu am luat o decizie dacă plec din Consiliul Local”, a repetat Boișteanu, marți.
Dezvăluire REPORTER DE IAȘI: fiica lui Boișteanu a fost angajată, acum 8 luni, la una dintre cele trei structuri create prin spargerea Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, la insistentențele repetate ale consilierului local.

„Este irelevant acest lucru. Fiica mea e om matur, are 31 de ani, doi copii. Nu gestionez eu angajările din Primărie”, a spus Boișteanu. Acesta a adăugat că traseul său în politică nu se interferează cu cel al fiicei.

Blocul familiei Tăutu are un etaj în plus, consiliera PSD fiind iertată de primar


Un etaj în plus pentru tăticu’
Daniela Iuliana Tăutu (fostă Popescu) a fost una dintre surprizele lui Chirica pe lista PSD pentru Consiliul Local în 2016. Fostă prezentatoare de știri la mai multe posturi locale de televiziune, Daniela Tăutu e unul dintre „soldații” credincioși ai lui Chirica.
Caz concret: Zelea Popescu, tatăl consilierei locale PSD, a construit un etaj în plus la o clădire pe care o deţine în CUG.

A fost amendat de Poliţia Locală, a contestat sancţiunea, dar a renunţat inexplicabil la proces. Explicația e foarte simplă: tatăl consilierei PSD a obținut, în luna mai 2018, autorizarea etajului suplimentar.

Fiica lui Zelea Popescu, pesedista Daniela Tăutu, susţine că etajul în plus a fost ridicat din vina constructorului, care nu şi-ar fi dat seama că a trecut de nivel. Iar pe primar îl caracterizează drept „un profesionist adevărat”. Acum, imobilul din CUG se află în faza finală de construcție, muncitorii lucrând la fațadă.

Tăutu a fost ajutată și cu aprobarea autorizației inițiale, pentru că blocul a fost ridicată pe o suprafață de teren mai mică de 500 mp, iar Comisia de Urbanism, la cererea expresă a primarului, a hotărât de 3 ani să respingă locuințele colective pe proprietăți atât de mici. Se dau însă dispense pentru solicitanții „speciali”.

Autorizație pe-o palmă de teren

Tânărul Bogdan Crucianu, șef la Casa Studenților, este și consilier local PSD. În luna martie 2018, a primit autorizație de construire pe un teren de 429 metri pătrați pe care-l deține pe bulevardul CA Rosetti. Consilierul a primit aviz pentru „consolidare, reabilitare, extindere pe verticală şi schimbare destinaţie imobil existent în spaţiu cu funcţiuni comerciale şi servicii profesionale”. Crucianu a precizat că nu s-a apucat de construit.

„Nu sunt un mare dezvoltator imobiliar. Am autorizaţie, e singura proprietate pe care, la un moment dat, aş putea-o transforma chiar în locuinţă, să mă mut eu acolo”, a declarat Crucianu pentru REPORTER DE IAȘI.
Anterior, Crucianu a făcut afaceri cu societățile subordonate Primăriei. Firma sa, Safe Wheels (la care a fost unic asociat din 2013 și până în 2016), a asigurat servicii de vulcanizare și a furnizat anvelope către Termo-Service și Poliția Locală. După scandalul de corupție în care a fost implicat Gheorghe Nichita, fost primar, Crucianu s-a reorientat rapid, aflându-se în primul cerc de susținători ai lui Chirica.

Nedelcu, în total dispreț

Un alt susținător înfocat al primarului Chirica este consilierul local PSD Vlad Nedelcu. Alesul local a cumpărat o clădire în apropiere de Bd. Ștefan cel Mare, a luat autorizaţie de reparații, dar a dărâmat-o şi a ridicat o construcție nouă. Pentru ca operațiunile să fie în regulă, Nedelcu avea nevoie de aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal, de autorizaţie de demolare şi apoi de construire. Altă ilegalitate: noua clădire este peste nivelul celei pe care a dărâmat-o. Toate procedurile ar fi durat minim un ani, deși oameni de rând din Iași așteaptă o autorizație și câte trei ani. Vlad Nedelcu a construit întregul imobil în mai puțin de 4 luni pe o autorizație de reparații.
Mai nou, Vlad Nedelcu este acționar al televiziunii locale Iași Tv Life la care primarul are o emisiune săptămânală de audiențe în direct.

Harabagiu și soacra afaceristă

Legăturile viceprimarului Gabriel Harabagiu cu primarul Mihai Chirica sunt pe mai multe paliere. Harabagiu i-a botezat lui Chirica ultimul băiat născut, cumătria având loc în toamna anului trecut.
Lângă viitorul cartier al Spitalului Regional de Urgențe, soacra viceprimarului Gabriel Harabagiu a devenit proprietară pe 1,5 hectare. Fișa de punere în posesie pentru neamurile lui Harabagiu a fost întocmită de Primărie la câteva zile după ce Guvernul a avizat amplasamentul spitalului din Moara de Vânt. Ulterior, Maria Țamboi, mama soției lui Harabagiu, a cumpărat întreaga moștenire de la celelalte rude la un preț derizoriu, de doar 4,9 euro pe metrul pătrat.

În plus, presa locală a relatat că rude, cunoscuți sau interpuși de-ai lui Harabagiu și ai familiei sale fac acte de comerț stradal, în chioșcuri sau rulote, autorizate de Primărie în zone bune, cu vad.

Pensionarul din Armată Mihail Pintilei e un fel de „clovnul Regelui” în Consiliul Local, ridicând osanale primarului pentru că l-a pus pe listă


Categoria: „captivii” lui Chirica
Vasile Sandu, alt consilier PSD din siajul lui Chirica, lucrează la Compania de Transport Public, societate a Primăriei. La CTP, Sandu este șef de birou și, totodată, președinte al Sindicatului Liber din companie.
Tot aparținând „grupului Chirica” este asimilată și Cătălina Aldea Cojocaru, medic de profesie. O prezență discretă în Consiliul Local, aceasta a fost pusă de Chirica pe lista candidaților la CL, la propunerea unei bune cunoștințe a primarului de la Spitalul de Recuperare. „Nu prea o cunoaște nimeni în partid. Anterior, n-a avut treabă cu PSD, nu e cunoscută”, a explicat o sursă de la vârful filialei Iași a PSD. Aceasta îi datorează prezența în politică lui Mihai Chirica și îi rămâne 100% fidelă.
Mihail Pintilei este unul dintre cei mai înfocați susținători ai actualului primar. Pintilei, care anul trecut a încasat 82.020 lei pensie de militar și 3.814 lei pensie civilă, a fost cel care i-a luat constant apărarea lui Chirica și l-a atacat, de la tribuna Consiliului Local, pe Liviu Dragnea (șeful PSD).

Fost consilier județean, Pintilei fusese scos de pe listele CJ în 2016, iar Mihai Chirica l-a chemat efectiv de-acasă pentru a-i oferi un loc eligibil la Municipiu. „Pentru un pensionar, înseamnă foarte mult să-l repui în politică într-un moment în care i se spusese că este terminat și îi va rămâne veșnic recunoscător lui Mihai Chirica”, au explicat surse din PSD Iași.

 

„Toți la locurile voastre!” Primarul și-a recompensat consilierii cu autorizații, slujbe și terenuri, astfel că nu-i ies din cuvânt

 

Scripcaru, variantă de viceprimar. Alți indeciși
La categoria indeciși se află Traian Florentin Ciobotaru. „Acum, acesta joacă la două capete”, a afirmat o sursă din partid.

Deși a fost numit lider de grup PSD în locul lui Boișteanu, omul de afaceri Gabriel Surdu joacă și cu partidul și cu Chirica datorită intereselor imobiliare pe care le are în oraș.

Cătălin Marius Aur e, clar, în tabăra anti-Chirica după ce edilul i-ar fi refuzat un serviciu, mai clar, o autorizație de construcție.

Tot anti-primar este și Mihai Liviu Gavril, nou intrat în Consiliul Local. Perceput acum câțiva ani ca omul de casă al fostului deputat Sorin Iacoban, la cabinetul căruia a și activat, Gavril a trecut în cealaltă tabără. De fapt, acesta a fost și în Comisia de Etică care în final a votat excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica. Ținta lui Gavril este un post de viceprimar în următoarea legislatură și pariază totul pe viitorul său politic, unul fără Mihai Chirica.

Cel mai greu de influențat este Călin Scripcaru. Totuși, acesta pare că face echipă cu conducerea PSD Iași, Scripcaru fiind chiar în cărți pentru a ocupa fotoliul de viceprimar în locul lui Harabagiu, dacă acest post se va vacanta. „Scripcaru nu e tocmai încântat, ar vrea mai degrabă o poziție de secretar de stat”, a explicat sursa PSD.

Citeste si...
Nota
(1 Vote)

4123 comments

 • Coco888 - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Photography https://www.amos-ova.cz/isoflex-mattress-weight-eb83.pdf#train allmax isoflex protein shake "At Evernote, we see the Post-it Note as infinitely useful, inspirational in design, and simple and intuitive in experience — all the things we strive for when building Evernote," Phil Libin, CEO of Evernote, said in a statement. "That Evernote can enhance the experience of such an iconic product is a real thrill. Together, we can help many millions of people be effortlessly productive."
  https://www.nejshopik.cz/ar-ex-pharmacy-marysville-ks-d774.pdf ar ex pharmacy marysville ks The Foreign Office says that while the majority of 75,000 British nationals have "trouble free" visits to Tanzania every year, "violent and armed crime is increasing" and "there is an underlying threat from terrorism".
  https://www.hrani-rulety.cz/bqpharmacvcom-e73a.pdf#knitting skymedtravel.com "Gone are the heydays for Hyundai. I doubt whether they canaccelerate growth again and repeat the double-digit growth ofthe past," Park said. ($1 = 1063.5250 Korean won) (Additional reporting by Norihiko Shirouzu in Beijing; Editingby Miyoung Kim and Emily Kaiser)
  https://expand.disruptive.live/fentanyl-25mcghr-patch-high-9787.pdf fentanyl patch price in india Meanwhile, Ruiz has a .259 average in 35 games, but has just six RBIs and no home runs. Ruiz is now healthy and has been the Phillies' everyday catcher since 2007. But with both players sustaining injuries this season, Manuel hinted that there's a chance the two catchers may share more time when Kratz is back.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/lynnmallpharmacyconz-5953.pdf#valley lynnmallpharmacy.co.nz For 90 years Al-Aziziyah in Libya held the record at 58C (136.4F) but last year the WMO concluded this was invalid because of an error in recording the temperature. It says it was miscalculated by about 7C (12.6°F).

  Report
 • Bryan - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm not sure https://www.erininysims.cz/prescription-drugs-classified-as-amphetamines-caf4.pdf current pharma research online "I think the priority has to be that we maintain the principle of the lowest household taxes in the UK. That is a hard earned reputation that my predecessors have won and I am not going to be the one to lose that," Mr Hamilton said when asked whether he favoured imposing the tax.
  http://www.ultimate.cz/dynamik-muscle-savage-roar-india-c3e7.pdf dynamic muscle savage roar pre workout Now, users can run, but they can no longer hide. The removal of the feature means that all users will show up in search results, even if the search is being carried out by a stalker or admirer. This essentially means that anybody searching for your name will be able to see that you have a Facebook account.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/prilosec-over-the-counter-cvs-3528.pdf best price for esomeprazole
  "They always wanted to study how the body worked so that they could fix it. Medicine could deal with the various problems that couples had, individuals had. One of the problems was impotence for men, and they found that sex surrogates could be quite effective with men who were having problems performing. Bill Masters had a certain ... all-American utilitarianism to his view: If it works, it was the job of the doctor to make it happen for the patient. So he believed in sex surrogates. But what happened was that there were some legal consequences that came across there, and I think that Masters and Virginia [Johnson] ... became aware that he could have his medical license even taken away. So the lawsuit was quietly taken care of by their lawyers and they kind of vowed that ... they wouldn't do it again."
  https://www.hrani-rulety.cz/niagara-herbal-aquaponics-e73a.pdf#manuscript order herbal niagra "We are working our hardest to make sure that patients are not affected but the status quo is no longer an option. We must have an emergency package of additional investment for general practice to protect GP services and protect our patients from even deeper cuts to their care and longer waiting times," Gerada said.
  https://www.okdom.sk/ursapharm-arzneimittel-gmbh-karriere-2fbc.pdf#doer ursapharm arzneimittel gmbh & co On Thursday, Chinese railway counters rose for athird-straight day. China Railway Construction jumped 3.6 percent in Hong Kong to itshighest since May 9, while its Shanghai listing jumped 5.1percent and has now soared more than 13 percent this week.

  Report
 • Major - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'd like to tell you about a change of address http://www.ultimate.cz/recognition-rx-express-scripts-c3e7.pdf safeguard rx express scripts The dollar had a roller-coaster ride this week, initiallyrising to three-week peaks as expectations built that the Fedcould start reducing stimulus as early as September, only tofall sharply after Fed minutes and comments from Chairman BenBernanke quashed those expectations.
  https://www.zonaoptica.pt/alri-humapro-450-tablets-reviews-4b4a.pdf buy humapro uk European stocks drifted lower in thin trading as the U.S.budget impasse dragged on, pushing the FTSEurofirst 300 index of top regional shares down 0.21 percent to 1,241.09, itslowest close in four weeks.
  https://www.hrani-rulety.cz/wwwmedicalmoneycoukinsurancetravel-e73a.pdf medicalmoney.co.uk
  Moses said his wife asked him not to report the incident, but changed her mind when they learned of the arrest in Mamaroneck. "What we want is for the rabbi to get the emotional help he so obviously needs," he said.
  https://www.svetvzpominek.cz/lidocaine-pirkt-9c39.pdf#tenant lidocaine orale gel zonder recept Dreamworks also is expanding in China, and is working withpartners through a joint venture called Oriental Dreamworks tobuild a $3.1 billion entertainment district that will open inShanghai in 2016. In addition, the venture will producelive-action movies and animated films for Chinese audiences.
  https://www.jolana.cz/doxycycline-buy-online-australia-0262.pdf doxycycline 100mg dosage for uti The dollar had come under pressure and U.S. short-termborrowing costs had jumped early this week as a governmentshutdown as a result of budget disagreements dragged on and asfears intensified over whether Congress will raise the debtceiling by the Oct. 17 deadline.

  Report
 • Jonah - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm training to be an engineer http://www.robanoko.com/rimco-pharmacy-brooklyn-b12b.pdf#crumb rimco pharmacy hours
  China's short-term interest rates shot to as high as 30 percent in late June after the central bank refused to increase the money supply, a decision widely seen as a warning to banks to clamp down on risky lending practices.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/salon-relax-vrnjacka-banja-ae41.pdf#loose salon relax vrnjacka banja Rebels seized part of it in June, and since then its fall has been widely expected. The air base is the largest to fall in rebel hands since opposition forces captured the Taftanaz base in the northern province of Idlib in January.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/online-pharmacy-diazepam-5953.pdf research topics on prescription drugs "It's scandalous and it is causing deep distress to thousands of people. The time has come for an official and in-depth inquiry into the causes of food poverty and the consequent rise in the usage of foodbanks.
  http://madisonminiwarehouses.com/purple-orchid-pharma-d80a.pdf#groups purple orchid pharma
  Using unique malware and sophisticated hacking methods, the five men are accused of acquiring customer data such as credit card numbers and associated data -- referred to by the men as "dumps," according to the indictment. They would then sell these "dumps" to "dumps resellers," who would in turn sell the data on online forums or directly to buyers – who are referred to as "cashers."
  https://www.jolana.cz/keystonemedicinecom-0262.pdf#informs 101familymed.com One recipient, Jennifer Donald, a 31-year-old mother of three in Philadelphia, said she counts on the family's $460 monthly benefit to put food on the table. Her husband has a job sanitizing machines at meat-packing plants but it doesn't pay enough. She'll have to reduce the quality of the food she buys to stretch the benefits, then turn to food pantries once the money runs out.

  Report
 • Conrad - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  This is the job description http://mec.npic.edu.kh/index.php/abilify-goodrx-5953.pdf#nations abilify goodrx
  The late-day U.S. stock rally came as global equity marketsfell after profit warnings in Europe by German heavyweights BASF and Siemens. Corporate America's earningsfor the most part have failed to impress, even as General Motors and Dow Chemical Co posted strong results.
  http://madisonminiwarehouses.com/nutrabio-classic-whey-d80a.pdf#teenagers nutrabio classic whey 5lb
  Mark Duggan's mother leaves courtroom in tears as coroner outlines the legal background of the case. He says the inquest is a "quest for the truth" and will look into surrounding circumstances under which Mr Duggan died.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/tuftshealthplancom-a0f5.pdf#perilous tuftshealthplan.com/steward pcp
  The pair have helped keep the U.S.-Russia relationship fromhitting even worse lows as Moscow and Washington argued not onlyover Syria but also about American fugitive spy contractorEdward Snowden and human rights in Russia, U.S. officials say.
  http://www.ultimate.cz/prescription-drugs-online-canada-c3e7.pdf#procedure online pharmacy registration uk Taylor said he was "gratified" by Emanuel's apology, but he wants the city to also establish a $20 million fund to compensate and provide health care and job training to torture victims. He said the amount is equal to the amount the city spent to defend Burge and others.
  https://www.hcnv.cz/augmentin-kopen-3a66.pdf#collector augmentin cena 14 tablet "We know the use will go up. We know there'll be more violence. There'll be more women and children who will be abused. It will taper off. But it's something we're just going to have to deal with," he said. "I hope they talk about that. I hope it's not just about the money but how we can work with our people."

  Report
 • Eldon - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Have you got any qualifications? http://www.zeebra-online.de/index.php/pillenpharmeu-3528.pdf#gallery 247-health-online.com Cade Courtley, a former Navy SEAL, has trained for years on how to survive dire situations and used many of the lessons he learned in the military to help develop his how-to guide called, "SEAL Survival Guide: A Navy SEAL's Secrets to Surviving Any Disaster."
  https://expand.disruptive.live/preis-fr-metformin-1000-9787.pdf metformine 1000 mg precios BAE and the oil–rich Middle Eastern nation signed a deal called the "Salam" programme in 2007 to supply 72 Eurofighter Typhoon jets. But there have been delays due to issues with the cost.
  https://www.nejshopik.cz/wwwmed-saccouk-d774.pdf#team only-pharma.com
  In addition to the U.S., Google has cut the price of the Nexus 4 in handful of countries including Australia, Canada, Germany, Korea, Spain and the U.K. On Wednesday, the new Nexus 7 also became available outside the U.S. The tablet's main feature is an upgraded 7-inch screen with 1920 by 1200 pixel resolution.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/methotrexate-dose-for-psoriasis-a0f5.pdf methotrexate dose for psoriasis The archbishop looked to placate reformists as well as conservative factions, talking about healing the mistrust in the Church and not directly mentioning the issue of women bishops until over halfway through his speech.
  http://epscoindia.com/heart-of-florida-regional-medical-center-1ab7.pdf#razor heart of florida regional medical center u.s. 27 davenport fl In July 2031 Prince George will turn 18: the same age that I am now. He will be embarking on a very different kind of adulthood to mine – one that’s unobscured by the haze of endless possibilities that greets my every attempt at crystal ball-gazing. The future King George VII won’t be concerned by career fairs and work experience. But he will, like me, be coming of age as a British teenager – a great joy, unless you're asked to write about it.

  Report
 • Edison - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Sorry, I ran out of credit https://www.kvetiny.com/dredcom-review-d50a.pdf dred.com erfahrung pille Fresh off a nicely staged jailbreak in Colorado, Breslin is hired by a CIA operative for double his usual pay to infiltrate a new, privately funded black-site facility intended to house “the worst of the worst.” Abandoning his usual safety protocols for the gig, Breslin is promptly double-crossed and left to rot in an impressively designed next-gen dungeon straight out of “Demolition Man,” with beehives of glass cells and jackbooted guards wearing black Guy Fawkes masks.
  http://www.sunabi.com/rosuvastatincouponcom-7800.pdf acquistare-viagra-generico.net Freight searches were also suspended due to understaffing and to allow staff to have meal breaks, although vehicles continued to be searched by French officials and sniffer dogs used by the Border Force.
  https://www.tri-pruhy.cz/pris-p-inderal-e829.pdf#gum inderal precio colombia The legislation has been sitting on Christie's desk for nearly two months and his conditional approval comes two days after he was confronted at a campaign stop by a Scotch Plains father whose 2-year-old suffers from Dravet Syndrome, a potentially deadly form of epilepsy.
  https://www.jolana.cz/do-i-need-a-prescription-for-amoxicillin-uk-0262.pdf amoxil forte dosage "I think it's one of those incredibly unique, challengingcases that's going to raise all sorts of unusual challenges froma legal standpoint, said Sheryl Toby of the law firm DykemaGossett in Detroit. "I think he likes that."
  https://www.jolana.cz/finax-cvsu-0262.pdf finax cvsu
  "As much as we were trying to find this man guilty…they give you a booklet that basically tells you the truth, and the truth is that there was nothing that we could do about it," she said. "I feel the verdict was already told."

  Report
 • Cristobal - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Photography https://www.kisjmk.cz/tadalista-doesn-work-2284.pdf tadalista coupon The small meteoroids feed the atmosphere with all these extra materials, Janches said. They come in, release metallic atoms that get deposited in the mesosphere and then get pushed around from pole to pole by the general global circulation. So by using the metals as tracers, you can answer some important questions about the general composition and movement of the atmosphere.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/bottom-lip-discoloration-remedy-3528.pdf lip discoloration from smoking In Broomfield, a small town just northwest of Denver, three people were rescued from an upside-down car swept into a washed-out culvert with two other vehicles, the Boulder Emergency Management Office said.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/testostrong-australia-review-5953.pdf#poorly testostrong australia purchase
  The technology uses a dye material called perovskite for energy-harvesting. It sits on a porous nanofilm of titanium dioxide (the stuff used to paint white lines on grass tennis courts) within the solar cell.
  https://expand.disruptive.live/how-do-i-buy-viagra-in-canada-9787.pdf#gather cheap viagra canada online
  The shortfall in funds could curb Sharp's efforts to turn around its operations which, along with fellow Japanese consumer electronics companies such as Panasonic Corp and Toshiba Corp, have suffered from a slump in TV sales as foreign rivals encroached on their market.
  http://www.sunabi.com/diclofenac-czopki-100-mg-cena-7800.pdf comprar diclofenaco de potassio Yesterday Mr Miliband authorised a statement leaving Labour’s policy much closer to the Conservatives than the Liberal Democrats. Jim Murphy, the shadow Defence Secretary, said: “Labour has always said we are committed to the minimum credible independent nuclear deterrent, which we believe is best delivered through a continuous at-sea deterrent. It would require a substantial body of evidence for us to change that, but this review does not appear to offer such evidence.” The Tories argue that a round-the-clock deterrent requires four submarines.

  Report
 • Harris - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'd like some euros http://www.zeebra-online.de/index.php/desvenlafaxine-mg-3528.pdf desvenlafaxine clonazepam Machete is up to his usual madcap high jinks: Disemboweling bad guys and tossing their innards over the blade of a whirring helicopter is him just getting warmed up. He splits men in two, cuts heads off and fires a molecule blaster that turns stuff inside out. What he can’t do, on-screen, is make love: That’s when Rodriguez blurs everything out with animation. Some stuff is too icky to be shown on screen, I guess.
  http://lotusmedia.in/century-pacific-medical-lake-forest-ca-4dcb.pdf century pacific medical
  When scientists remove individual atoms in a semiconductor material, the resulting vacancies become point defects. Contrary to what their name implies, these defects can have beneficial effects on the semiconductor's ...
  https://www.erininysims.cz/fit3d-body-shape-rating-caf4.pdf#trouble fit3d accuracy "They just came in and threw a grenade. We were running and they opened fire. They were shouting and firing," he said after being marched out of the mall in line with about 15 people who held their hands in the air.
  https://www.unesco-ic.cz/safe-grabs-shark-tank-episode-1179.pdf#conversion safe grabs update SAP recently launched a cloud-based version of its HANA tool, which helps companies analyse large quantities of data quickly and competes with Oracle's Exalytics as well as a new version of its Business Suite software running on top of HANA, which it started offering in mid-May.
  https://www.tri-pruhy.cz/wapipharmacom-e829.pdf prescription-center.com It’s this very moment that Eli Manning has made a career of defying, for better (two Super Bowl MVPs) or worse (this season). And if the Giants’ franchise QB is going to shake out of his horrific slump, he’ll need to continue to ignore that ceiling moment.

  Report
 • Chauncey - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Could you ask him to call me? https://www.hrani-rulety.cz/humanovar-review-e73a.pdf humanovar "We are concerned that the administration requiredcontractors to change course late in the implementation processto conceal Obamacare's effect on increasing health insurancepremiums," said the letter authored by panel chairman DarrellIssa and four Republican subcommittee chairmen.
  http://madisonminiwarehouses.com/medkazcom-d80a.pdf discounthealth.instopjk.com OCBC paid a net multiple of 5.8 percent for ING's Asian private bank, which was managing $16 billion when the deal was announced in late 2009, allowing the Singapore lender to triple its private banking assets.
  https://www.kisjmk.cz/clindamycin-strep-throat-coverage-2284.pdf clindamycin for urinary tract infection dosage Forbes writers have the ability to call out member comments they find particularly interesting. Called-out comments are highlighted across the Forbes network. You'll be notified if your comment is called out.
  https://www.okdom.sk/bio-nova-pharmaceuticals-pvt-ltd-new-delhi-2fbc.pdf nova pharmaceuticals products But advocates for fast-food workers say the new reports demonstrate what they have long suspected: that the fast-food industry generates substantial profits that are distributed inequitably. Moreover, they said, the low wages of fast-food workers leave taxpayers taking up the slack.
  https://expand.disruptive.live/testrol-gold-es-in-india-9787.pdf#recently testrol gat opiniones "The solution is better education, not only in the classroom but better training for teachers and support for parents. We need a collaborative approach to tackling cyber-bullying, so children themselves can take responsibility for their own safety online and know where to turn for help when things go wrong.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Clipul zilei

Go to top