Miercuri, 20 06 2018
ReporterIS - Items filtered by date: Luni, 09 Ianuarie 2017
Fostul deputat Sebastian Ghiţă dezvăluie la România TV că generalul SRI Florian Coldea l-a ameninţat pe fostul premier Victor Ponta în cazul în care finalizează proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov.

 

Published in Media
Vă prezentăm câteva produse care vă ajută să vă păstraţi tenul hidratat în condiţii climatice aspre, în anotimpul friguros.

 

În lunile reci de iarnă, contrastul dintre aerul rece de afară şi cel uscat din încăperi contribuie la deteriorarea şi uscarea pielii. Astfel, în această perioadă a anului este foarte important să folosim preparate pentru hrănirea şi îngrijirea tenului şi, totodată, hrănirea organismului cu elementele nutritive necesare.

 

Published in Naturism
Studenții vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar începând cu data de 1 februarie, a precizat luni, pentru Agerpres, ministrul Educației, Pavel Năstase.

 

Published in Guvern
În cursul zilei de astăzi pe drumurile judeţene pentru activitatea de deszăpezire echipele de intervenţie au acţionat cu 14 autocamioane de tip lamă cu sărăriţă, 8 autogredere, 6 încărcătoare frontale şi 2 autofreze deservite de 46 de persoane. S-au consumat 77 tone de material antiderapant (nisip şi sare).
 
Published in Administratie Locala
În pofida vremii nefavorabile, nu există probleme deosebite în ceea ce priveşte alimentarea cu apă caldă şi căldură a clienţilor Veolia Energie Iaşi.

 

Published in Administratie Locala
Conform unui raport recent, în 2016 au existat peste 110 atacuri asupra serverelor Uniunii Europene, unul la fiecare trei zile - iar în noiembrie a existat un atac major.

 

După victoria în alegeri a lui Donald Trump, establishmentul neoliberal american, - inclusiv preşedintele Barack Obama dar şi segmente ale comunităţii serviciilor de informaţii americane - au acuzat Rusia de organizarea unor atacuri cibernetice asupra serverelor Partidului Democrat, care au dus, după publicarea unor informaţii care au învăluit în scandaluri clanul Clinton, la înfrângerea candidatului democrat - Hillary Clinton - în alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie.

 

Published in Panorama
Laura Codruța Kovesi a refuzat să comenteze așa-zisele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță, dar a precizat, totuși, că le consideră ridicole. Șefa DNA a mai susținut că a sesizat în repetate rânduri mai multe instituții, între care CSM și CNA, în legătură cu atacurile la adresa Justiției făcute public de mai mulți inculpați și susținătorii lor, dar aceste atacuri au continuat.

 

O nouă sesizare a fost făcută luni către CSM.

 

Published in Justitie
Administraţia Prezidenţială ia poziţie în ultimul scandal din Educaţie privind numirea directorilor. Se cere o situaţie a celor care au fost numiţi prin derogare.

 

Published in Presedintie
Liviu Dragnea a susținut o declarație de presă luni din holul Palatului Parlamentului. Aceasta a fost încheiată de un scandal după ce deputatul PMP, Robert Turcescu, a venit și i-a reproșat președintelui Camerei Deputaților felul în care a organizat ședința extraordinară a Camerei Deputaților și faptul că nu a participat la ea.

 

Published in Parlament
Din cauza vremii extreme eolienele au îngheţat, iar Dunărea are debit mic. Toate acestea ne duc spre facturi mai mari: trebuie să importăm gaz la preţ mai mare, şi să folosim păcură, un combustibil mai scump. Autorităţile se aşteaptă să atingem în această seară un vârf istoric al consumului de electricitate şi gaz.
 

Pentru că nu poate acoperi cererea de aproape 70 de milioane de metri cubi pe zi, România este nevoită să importe din Rusia peste 15 milioane de metri cubi. Astăzi, sistemul naţional de transport al gazelor naturale a intrat în starea de dezechilibru, cum spun specialiştii, adică s-a trecut la consumul gazelor din conductele magistrale.

 

Published in Guvern
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Go to top