Marti, 19 03 2019
Chirica l-a criticat pe Dragnea, dar i-a mai dat un mandat în alb

Chirica l-a criticat pe Dragnea, dar i-a mai dat un mandat în alb

Deşi zilele trecute a fost unica voce din PSD care s-a făcut auzită contra desemnării lui Sevil Shhaiddeh pentru funcţia de prim-ministru, Mihai Chirica a revenit la sentimente mai bune în relaţia cu partidul şi cu preşedintele acestuia.

 

„Am trimis astăzi (miercuri - n.r.) o scrisoare conducerii PSD prin care am acordat încredere totală domnului Liviu Dragnea în desemnarea următorului candidat", ne-a explicat Chirica.

 

Primarul Iaşului susţine că declaraţiile sale de zilele trecute, când a considerat candidatura înaintată de PSD „nepotrivită", au exprimat  exact ceea ce gândea, fără a face opoziţie conducerii partidului şi fără a încerca să creeze un curent anti-Dragnea.

 

„Respingerea candidaturii domnei Sevil Shhaiddeh de către preşedinte a fost o mişcare previzibilă a acestuia. Dacă dorim suspendarea preşedintelui? Dorim doar linişte şi pace, ca toţi românii, şi respectarea rezultatelor de la alegeri. Dar, dacă este necesar, se poate discuta şi despre suspendare. Dacă este constituţională sau nu acţiunea preşedintelui nu pot comenta, nu am studiile necesare", a precizat Chirica.

 

Primarul Iaşului a fost, zilele trecute, singurul lider PSD care a spus deschis că Sevil Saiddeh nu este alegerea potrivită. Totuşi, Mihai Chirica a dres-o, precizând că Liviu Dragnea a avut liber în a desemna persoana pe care o consideră de cuviinţă.


Marţi, preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerea PSD şi partidul va desemna un alt candidat. „Se va găsi cu siguranţă cineva competent în PSD", a mai spus Chirica.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Go to top