fbpx
 
PNL Iași:„ Actuala conducere a CJ Iași încearcă să distrugă lucrurile BUNE făcute de Aeroportul Internațional Iași”

PNL Iași:„ Actuala conducere a CJ Iași încearcă să distrugă lucrurile BUNE făcute de Aeroportul Internațional Iași”


Marius Bodea, deputat PNL, și Romeo Vatră, liderul consilierilor județeni ai PNL Iași, au susținut astăzi, o conferință de presă la sediul partidului. Tema conferinței a fost situația de la Aeroportul Internațional Iași, unde majoritatea PSD Iași încearcă, printr-un mod ocult, să își numească camarila în fruntea Aeroportului.

 

„Când pornești la drum cu încălcarea flagrantă a legii, atunci tot traseul ce îl urmezi va fi viciat. Am văzut ieri dovada supremă de incompetență a celor din Comisia de Selecție a membrilor Consiliului de Administraţie al RA Aeroportul Iaşi, de servilitate dusă la paroxism a consilierilor județeni PSD ce au votat în orb și au pus în pericol proiectul Aeroportului. Cred că este vorba și de inconștiență pentru că vorbim de cel mai important obiectiv de investiții al județului Iași de după revoluție, iar ceea ce face acum PSD Iași poate conduce la blocarea dezvoltării Aeroportului Internațional Iași”, a declarant Marius Bodea, deputat PNL.

 

Marius Bodea a spus că va sesiza Comisia de Abuzuri din Camera Deputaților în calitate de raportor pe zona de Aviația la Comisia de Transport din Camera Deputaților în privința domnului Popa și a întregii echipe de selecție nominalizată de președintele Maricel Popa pentru a fi audiați. Totodată, Marius Bodea a spus că va sesiza Corpul de Control al Primului-Ministru pentru a se verifica întreg procesul de selecție stabilit de actuala conducere la Consiliului Județean Iași.

 

 

„Am o datorie morală să apăr acest obiectiv de hoarda PSD și de cel mai incompetent președinte de CJ. Ca fost manager al acestui obiectiv, am datoria să vorbesc răspicat despre performanțele de acolo și să  iau poziție când unul sau altul își bate joc de munca mea și a unei întregi echipe”, a conchis Marius Bodea.

 

Romeo Vatră a precizat că a atras în ședința de ieri de CJ atenția că este ilegală hotărârea de CJ Iași și că majoritatea PSD nu a ținut cont de acest lucru.

 

„Vom sesiza instituția Prefectului Județului Iași pentru a ataca în contencios-administrativ această hotărâre nelegală, iar acest proces de selecție să fie suspendat până la clarificarea pe fond de către instanța de judecată. La toate informațiile pe care le avem, Prefectul este obligat să țină cont de solicitarea noastră”, a declarat Romeo Vatră, liderul consilierilor locali ai PNL Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: