Miercuri, 22 05 2019
Dosarele X, la PSD! Europarlamentarul Cătălin Ivan a aflat că este de exclus din partid, dar el are dovada că încă mai este membru

Dosarele X, la PSD! Europarlamentarul Cătălin Ivan a aflat că este de exclus din partid, dar el are dovada că încă mai este membru

Secretarul general al PSD Marian Neacşu a declarat luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că deputatul Victor Ponta şi europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai sunt membri PSD şi nici nu se mai afla în baza de date a partidului. În ceea ce îl priveşte pe fostul premier Sorin Grindeanu, acesta, deşi a fost exclus de Comitetul Executiv al PSD, încă se afla în baza de date, întrucât radierea se face de către organizaţia Timiş din care face parte Grindeanu.

 

Cătălin Ivan a reacţionat pe Facebook, afirmând că are dovada că era membru din 11 octombrie 2015, când baza de date a fost trimisă de Neacşu la toate organizaţiile pentru a vota pentru preşedintele de partid. „Îi cer lui Marian Neacşu să facă publică baza de date, sau să ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru că fiecare ar dori să verifice dacă mai este sau nu. Cine ştie câţi am mai dispărut?!!" a scris europarlamentarul pe Facebook.

 

„Nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta şi Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu încă era în baza de date fiindcă posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparţine organizaţiei judeţene din care face parte. Asta este un aspect pe care îl vom lămuri la Timişoara mâine după-amiază. Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD în urma deciziei Comitetului Executiv Naţional, iar în baza de date, care este un indicator statistic, el figurează pentru că în ea operează organizaţia de bază şi nu a fost formalizata hotărârea CExN", a precizat Neacşu.

 

 

Reacţia lui Ivan:

„La PSD se întâmplă lucruri demne de Dosarele X. Fie Neacşu a fost neglijent şi a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare care au început să şteargă membrii de partid, plătite de opoziţia care vrea să distrugă majoritatea parlamentară, fie a plătit Soros nişte hackeri, dar cert este că ce nu apucă Dragnea să dea afară dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidenţele partidului.

 

Eu zic că este ceva necurat la mijloc pentru că tot Neacşu a fost cel care a trimis de la centru către toate organizaţiile de partid convocatoare cu membrii care trebuiau să se prezinte în ziua de graţie 11 octombrie 2015 ca să aleagă liderul maxim. S-a folosit aceeaşi bază de date şi am dovada fără echivoc că atunci eram membru. Am mers şi am votat. Împotriva, evident, dar votul îmi confirma calitatea de membru.

 

Îi cer lui Marian Neacşu să facă publică baza de date, sau să ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru că fiecare ar dori să verifice dacă mai este sau nu. Cine ştie câţi am mai dispărut?!!"

 

Neacşu a mai spus că marţi va merge la filiala Timiş, care a rămas fără conducerea ca urmare a excluderii lui Grindeanu. Petru Andea a fost desemnat iniţial să preia coordonarea organizaţiei, fiind însă necesară desemnarea unui preşedinte interimar. „Am decis că este mai mult decât atât, motiv pentru care eu am să merg la Timişoara să văd în ce măsură putem identifica o soluţie pentru o persoană care să preia statutar funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei”, a spus Marian Neacşu.

 

De gestionarea afacerilor curente ale filialei din Timiş se ocupă Călin Dobra, preşedinte executiv al PSD Timiş şi preşedintele CJ Timiş.

 

(Sursa: Hotnews.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Go to top