Marti, 19 03 2019
Marius Bodea: „Maricel Popa, preşedintele relaxat din fruntea Consiliului Judeţean Iaşi”

Marius Bodea: „Maricel Popa, preşedintele relaxat din fruntea Consiliului Judeţean Iaşi”

Deputatul Marius Bodea, preşedintele Biroului Politic Local al PNL Iaşi, îl acuză pe șeful administrației județene, Maricel Popa, de lipsă de interes, de viziune și de profesionalism. Liberalul spune că dacă înțelegerea cu Aerostar Bacău s-ar fi încheiat mai devreme, la Iași s-ar fi putut realiza mentenanța avioanelor F-16.

 

 

„Discuţiile Consiliului Judeţean Iaşi cu Aerostar Bacău pentru deschiderea unei unităţi unde puteau fi reparate avioane tip Boeing 737 și Airbus 320 au demarat de la începutul anului 2016.

 

Cei de la companie au cerut un teren de un hectar în zona aerogării ieșene, cu ieșire la pista de decolare/aterizare, pentru construcţia capabilităților pentru mentenanța mai multor tipuri de aeronave. Nimic complicat, nimic ieșit din comun pentru Consiliul Județean Iaşi.

 

Doar să concesioneze un hectar de teren, aşa cum au fost concesionate multe alte suprafețe de-a lungul timpului, însă foarte simplu și în timp foarte scurt.

 

Însă, în situația de faţă, sub "managementul" domnului Popa Maricel, a trecut un an jumătate şi nici până acum contractul de concesiune nu este semnat, iar terenul nu este predat investitorului”, arată Marius Bodea într-un comunicat de presă.

 

„Dacă lucrurile s-ar fi mişcat mai repede şi investiţia ar fi fost finalizată la sfârșitul anului 2016, ori chiar la jumătatea anului 2017, aşa cum era normal, acum erau şanse mari să se fi făcut la Iaşi și mentenanţa avioanelor F16, în perimetrul aeroportului nostru. Și Iașul avea de câștigat enorm! 

 

Asta am subliniat eu domnule Popa, într-o limba română clară, ce pare-se că nu o stăpâniți. Fără supărare!

 

Scuzele rușinoase invocate în comunicatul CJ, confuziile hazlii făcute de dumneavoastră, domnule Popa, în privința aeroporturilor militare, atitudinea băţoasă în faţa celor ce vă critică pentru erori, derapaje, lipsa de viziune, nu interesează pe nimeni în realitate, mai ales pe investitor.

 

Dl. Maricel  Popa este cu adevărat un președinte de CJ relaxat dacă după atâta timp nu a reuşit să aloce o suprafaţă de  teren pentru o investiţie de peste 10 mil. euro, aducătoare de multiple beneficii Iasului. Acest lucru este neconstabil, restul sunt poveşti.

 

Deşi aţi lucrat în privat, cu rezultate proaste, ce-i drept, v-ar fi convenit, domnule Popa, să aşteptaţi un an jumătate niște hârtii pentru a începe o afacere?

 

Ştiu că o să îmi răspundeţi cu placa că „lucrurile mari au nevoie de timp”. Dar realitatea este că lucrurile mari au nevoie de oameni mari, iar Dvs. nu sunteţi nici pe departe un astfel de om“, mai spune deputatul Marius Bodea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Go to top