fbpx
 
Consilierul judeţean PMP Alin Aivănoaei: Conducerea CJ Iași să-şi ceară scuze pentru situaţia neplăcută cauzată ADIS

Consilierul judeţean PMP Alin Aivănoaei: Conducerea CJ Iași să-şi ceară scuze pentru situaţia neplăcută cauzată ADIS


În cadrul şedinţei de plen a  Consiliului Judeţean (CJ) organizată la Paşcani a fost prezentat un „raport de evaluare  a activităţii economico-financiare al ADIS  IAŞI”, unde  au fost făcute o serie de afirmaţii de către PSD şi aliaţii săi referitoare la încheierea unor contracte de promovare/publicitate de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubritate (ADIS) Iaşi.

 

Prin prisma acestor evenimente şi pentru a clarifica definitiv situaţia, consilierul judeţean PMP Alin Aivănoaei face următoarele precizări:

 

- pe întreaga perioadă în care a fost preşedinte ADIS (2016 – 2017) nu a fost încheiat niciun contract de promovare, publicitate sau orice fel de colaborare cu societăţi comerciale care au activitate în acest domeniu.

- din dorinţa de a fi transparent şi pentru a elimina orice suspiciune, consilierul judeţean a solicitat conducerii ADIS un raport referitor la situaţia contractelor încheiate cu mass-media în perioada 2013 – 2016. În răspunsul oferit de ADIS solicitării acestuia, reprezentanţii asociaţiei explica foarte clar faptul că de la înfiinţarea asociaţiei  (2009) şi până în prezent nu a fost încheiat niciun astfel de contract. În plus, o astfel de decizie ar aparţine Consiliului Director şi  Adunării Generale a Asociaţilor  ADIS, organisme  de conducere care aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli. Documentul precizat îl găsiţi în ataşament.

- în perioada la care s-a făcut referire în plenul şedinţei, respectiv 2013 -2016, ADIS a avut mai mulţi preşedinţi, printre care şi membri marcanţi ai PSD.

 

 

În completare, consilierul judeţean doreşte să sublinieze faptul că este momentul ca actuala conducere a CJ Iaşi şi toţi consilierii judeţeni  ai majorităţii să conştientizeze faptul că au fost aleşi de către ieşeni să îşi dedice activitatea proiectelor comunităţii locale şi nu să angreneze aparatul instititutiei şi entităţile conexe în luptele personale pe care le au de dus.  

 

„Am fost mandataţi de către ieşeni să rezolvăm problemele judeţului şi să muncim cu folos, nu să ţinem dezbateri şi prelegeri asupra unor probleme care nu au niciun fundament real şi care conduc la crearea haosului prin dezinformare. Aceste declaraţii nu numai că nu sunt adevărate dar pot cauza probleme grave  unei asociaţii care a avut o activitate impecabilă şi care a dovedit ataşament faţă de ieşeni. Trebuie să ne concentrăm pe problemele reale ale oamenilor şi să oferim soluţii corecte, coerente, bazate pe discuţii şi dezbateri constructive. Precizările oferite de ADIS sunt edificatoare şi arată negru pe alb că declaraţiile făcute marţi sunt menite doar să facă rău iar personajele în cauză, lipsite de onoare şi respect faţă de ieşeni,  nici măcar nu s-au obosit să verifice dacă ceea ce spun este real sau nu, punând asociaţia într-o situaţie ce poate să genereze derapaje acum la finalizarea celui mai important proiect al judeţului Iaşi şi anume Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor", a declarat consilierul PMP Alin Aivanoaei.

 

Prin prisma acestor acuze şi derapaje consilierul solicită conducerii CJ cât şi consilierilor judeţeni care au făcut aceste declaraţii să-şi ceară scuze ieşenilor pentru acest derapaj extrem de  grav şi pentru situaţia neplăcută cauzată ADIS.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31