Duminica, 23 09 2018
Se încinge războiul Mircea Manolache-Ghiocel Asimionesei. Încep dezvăluirile

Se încinge războiul Mircea Manolache-Ghiocel Asimionesei. Încep dezvăluirile

Mircea Manolache, consilier județean și președinte al UNPR Iași, fost membru PMP, aduce acuzații extrem de grave trustului coordonat de Ghiocel Asimionesei, dar și conducerii locale a PMP. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la „Bună Dimineața Iași” el vorbește despre amenințări și chiar încercări de șantaj.

 

Totul a pornit, spune Manolache, de la candidatura Ioanei Briaur – șefa de cabinet a deputatului PMP Petru Movilă și soția redactorului șef de la BZI - pentru Consiliul de Administrație de la Aeroportul Iași.

 

„Ioana Briau este șefa de cabinet a domnului deputat Petru Movilă, cea care a gestionat în 2016, la alegerile parlamentare, toată activitatea partidului la alegerile parlamentare.

 

În alegerile parlamentare din 2016, am depus conform legii, suma de 63.000 de lei în contul partidului, bani cu care ar fi trebuit să-mi fac propria campanie. După ce am depus această sumă în cadrul unei ședințe ținută de staff-ul de campanie, compus din secretarul partidului PMP Iași, Alin Aivănoaiei și a coordonatorului de campanie Ioana Briaur am cerut justificarea cheltuirii acestei sume. Să prezinte toată strategia de campanie și a criteriului de publicitate a campaniei și a sumei pe care eu am depus-o.

 

La aceste solicitări m-am trezit cu un mesaj de amenințare. Mai mult, am fost interpelat  cum de am eu curajul să mă pun cu acest trust de presă local.

 

Menționez că în proporție de 90% din suma depusă de mine a fost virată în conturile acestui individ care administrează mai multe societăți pe numele unor rude sau a unor angajați a acestuia. Menționez că soțul doamnei Ioanei Briaur, consiliera lui Petru Movilă este soția redactorului șef de la BZI.

 

Acum vă rog pe d-voastră să trageți o concluzie de ce vor să scape de mine. Eu nu le-am permis și nu am căzut în șantajul murdar pe care îl exercită acest grup de indivizi care controlează administrația publică locală, centrală, oamenii politici, șefi ai instituțiilor CL-ului și Cj-ului și ai Ministerului de Interne”, a declarat Mircea Manolache pentru sursa citată.

 

„După data de 15 octombrie voi prezenta într-o conferință de presă toate dovezile. Cu detalii (înregistrări video, sms-uri) și alte lucruri care pot conduce la elucidarea unor acte infracționale săvârșite de către acești indivizi, care în opinia mea conduc la subminarea economiei județului Iași și implicit a României. Pe scurt, îl voi demasca pe acest tartor care s-a autointitulat stăpânul județului și care se pare că este susținut la nivel de guvern de către unii miniștri prin nașul lui de cununie Roșca Stănescu”, a mai spus șeful UNPR Iași.

Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Go to top