Duminica, 23 09 2018
Alegeri la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi

Alegeri la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi

Duminică, 8 octombrie, de la ora 12.00, la Fab Lab (Strada Rândunica 2, Iași), vor avea loc alegeri pentru constituirea unui nou birou de conducere la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi.

Actualul birou de conducere, condus în co-preşedinţie de consilierii Răzvan Timofciuc şi Tudor Dornean după momentul fuziunii PNL-PD-L, îşi va încheia mandatul şi va prezenta raportul de activitate în faţa membrilor liberali din Municipiu.

 

Structura viitorului birou va fi formată din: un preşedinte, doi prim – vicepreședinţi, un secra​tar general, un secretar general adjunct, 8 vicepreşedinţi şi 8 membri.

 

La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 200 de tineri liberali, cu vârsta până în 35 ani.

 

Pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale de tineret şi-a anunţat candidatura consilierul local Etienne Ignat. În programul de candidatură intitulat #NoiPutem, Etienne Ignat îşi propune să pună un accent mai puternic pe pregătirea politică şi comunicaţională a tinerilor liberali. Totodată, acesta îşi propune să o mai bună colaborare cu societatea civilă şi cu tinerii ieşeni care aşteaptă o alternativă la administraţia PSD.

 

„Le mulţumesc tuturor colegilor mei care s-au implicat activ în ultimii ani în organizaţia de tineret. Tineretul Naţional Liberal a fost şi este o organizaţie puternică în cadrul Partidului Naţional Liberal, care a venit cu propuneri de politici publice pe zona de tineret şi din rândul căreia s-au remarcat actualii lideri politici ai filialei. În următorii ani trebuie să continuăm lupta cu sistemul ticăloşit patronat de Mihai Chirica care a capturat Primăria Municipiulu Iaşi şi trebuie să le dovedim ieşenilor că merităm încrederea lor la următoarele alegeri. Iaşul trebuie salvat de dictatura mediocrităţii care s-a înstătpânit la Primăria Iaşi”, a spus Răzvan Timofciuc, co-preşedinte TNL Municipiul Iaşi.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Go to top