fbpx
 
Etienne Ignat este noul Președinte la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi

Etienne Ignat este noul Președinte la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi


Duminică, 8 octombrie, au avut loc legeri pentru constituirea unui nou birou de conducere la Tineretul Naţional Liberal din Municipiul Iaşi.

 

Etienne Ignat ales în funcţia de Preşedinte TNL Municipiul Iaşi şi-a susţinut  programul de candidatură intitulat #NoiPutem, prin care şi-a  propus să pună un accent mai puternic pe pregătirea politică şi comunicaţională a tinerilor liberali. Totodată, acesta îşi propune o mai bună colaborare cu societatea civilă şi cu tinerii ieşeni care aşteaptă o alternativă la administraţia PSD.

 

„Avem o echipa TNL foarte puternică, mulţi dintre ei specialişti în diverse domenii. Îmi doresc implicarea tuturor în comisiile de specialitate PNL.  În calitate de preşedinte al TNL, voi pune accent pe proiecte de instruire politică a tinerilor. Trebuie, prin iniţiativele noastre, să ajungem la tinerii IT-işti din oraşul nostru, care, prin ideile lor, pot transformă Iaşul în cel mai digitalizat oraş din România. Cred cu tărie că lucrurile pot fi duse în direcţia cea bună. Cred că schimbarea majoră trebuie să pornească din noi. Cred şi fac tot ce îmi stă în putinţă pentru că Iaşul merită mai mult! Iaşul merită să fie oraşul pe care ni-l dorim noi, ieşenii!

Pentru a schimba în bine orașul și comunitatea ieșeană e nevoie de un alt drum. Un drum al politicilor liberale, care încurajează antreprenoriatul, inițiativa, educația și pune preț pe tineri. Avem nevoie de politici liberale în Consiliul Local pentru susținerea tinerilor din Iaşi. Aşa cum tinerii pot revitaliza întregi zone care acum sunt moarte sau cum tinerii pot realiza strategii de marketing pentru oraş, avem nevoie ca administraţia locală să devină mult mai deschisă şi mai receptivă la ideile inovatoare ale acestora”, a spus Etienne Ignat Preşedintele TNL Iaşi.

 

 

„Tinerii au tot viitorul în faţă. De aceea le este mult mai uşor să aleagă să plece unde se simt mai bine valorizaţi, unde simt că spiritul comunitar este mai viu, mai prezent. De aceea, faptul că mulţi din Iaşi aleg să plece în Cluj este un lucru alarmant. Pentru că aceşti tineri aleg să plece în Vest nu doar pentru că, în Iaşi, calitatea serviciilor este proastă (deşi contează enorm şi asta), dar şi pentru că Iaşul e amorţit, depăşit, fără vlagă”, a spus Otilia Vasiliu, Prim Vicepresedinte TNL Iasi.

 

„Trebuie să le spunem tinerilor care lucrează în acest moment că taxele şi impozitele locale, adică banii lor, trebuie utilizaţi pentru a le oferi servicii esenţiale (transport, infrastructură, servicii de sănătate, educație) la standarde moderne, nu cheltuiţi pe clientela de partid, cum e acum la Primăria Municipiului Iaşi”, a spus Cristian Nistor, Prim Vicepresedinte TNL Iasi.

 

Colegilor Marius Minea şi Cătălin Moroşan le urăm succes în alegerile ce vor urma la nivel judeţean şi Naţional. Împreună vom face o echipa mare şi unită, pentru că aşa cum am demonstrat la alegerile din Municipiul Iaşi că #NoiPutem! vom conţinuă să #ConstruimImpreuna cu toţi tinerii din judeţul Iaşi.

 

 

Componență Biroului TNL Municipiul Iași:

Presedinte: Etienne Ignat

Prim-Vicepresedinte: Otilia Vasiliu

Prim-Vicepresedinte: Cristian Nistor

Secretar general: Florin Căpraru

Secretar general Adjunct: Cosmin Stanciu

Vicepresedinți

  1. BUCĂTARU ANA-MARIA
  2. CREȚU ANA-MARIA GIORGIANA
  3. DOBOȘ IOAN
  4. NICA ȘTEFAN
  5. NICOARĂ CĂTĂLIN
  6. POPA VALENTIN IULIAN
  7. SUSLOV BOGDAN COSMIN
  8. ZĂPODEANU DRAGOȘ

 MEMBRI

  1. ANGHELUȚĂ DRAGOȘ IONUȚ
  2. CHIRILĂ ANDREI
  3. CIOCĂNAȘ MARIAN
  4. MUNTEANU BOGDAN ALEXANDRU
  5. POSTOLACHE ADRIAN
  6. RĂILEANU CONSTANTIN
  7. TIRON IONUȚ SILVIU
  8. UNGUREANU IOAN

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: