Miercuri, 22 05 2019
Viorel Cataramă, în campanie electorală în comuna Balș, județul Iași

Viorel Cataramă, în campanie electorală în comuna Balș, județul Iași

Omul de afaceri, Viorel Cataramă împreună cu o delegație de oameni de afaceri au mers astăzi în comuna Balș, județul Iași, pentru a-l susține pe candidatul PNL la Primărie, Constantin Golduț, în cadrul alegerilor locale parțiale.  Alături de aceasta delegație s-a aflat și Primarul Viorel Pintiliuc din comuna Burla, Suceava.

 

„Îl cunosc pe Constantin Golduț de câțiva de ani, am încredere că el știe și poate să rezolve problemele comunei. Are experiență importantă în proiecte mari de infrastructură, a construit școli, grădinițe, rețele de apă și canalizare pentru alte comune. Acum a venit timpul să construiască pentru comuna Balș”, a declarat Viorel Cataramă.

 

Delegația a vizitat principalele companii care își desfășoară activitatea în comună și a prospectat oportunitățile economice pe care le poate oferi comuna Balș pentru deschiderea de noi afaceri. În lipsa locurilor de munca, tinerii au migrat masiv  în străinătate. “În discuțiile pe care le-am avut cu cei care s-au întors acasă pentru prea puțin timp în aceasta vară, au spus că singura șansă ca aceștia să  revină alături de familiile lor este doar dacă se crează noi locuri de muncă. Apropierea de Târgul Frumos, respectiv de drumul european, sunt atuuri pe care trebuie să le exploatăm pentru a atrage noi investiții în comună”, a declarat candidatul liberal la Primăria Balș, Constantin Golduț.

 

Primarul Viorel Pintiliuc a afirmat că „acum 5 ani l-am cunoscut pe dl. CONSTANTIN GOLDUȚ pentru că împreună am implementat în comuna Burla un proiect european de câteva milioane de euro. Am reușit împreună, în numai 2 ani, să schimbăm radical fața comunei mele. Am construit atunci lucruri de care noi, cei din comuna Burla, ne bucurăm astăzi: Stație de epurare, Rețele de canalizare, Sistem modern de alimentare cu apa, Cămin cultural, Centru de zi pentru copii și drumuri asfaltate.”

 

Pe 5 noiembrie vor avea alegeri parțiale în Comuna Balș, locuitorii comunei sunt chemați să aleagă un nou primar, deoarece fostul primar PSD, Constantin Cibotaru a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.


Citeste si...
Nota
(4 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Go to top