Luni, 17 12 2018
Bodea: Abţinerea liberalilor din CL la voturile pentru PUZ-uri este un vot de blam la adresa actualei administraţii

Bodea: Abţinerea liberalilor din CL la voturile pentru PUZ-uri este un vot de blam la adresa actualei administraţii

„Prin faptul că în Consiliul Local nu va vota niciun Plan Urbanistic Zonal, Partidul Naţional Liberal doreşte să tragă un semnal de alarmă că Iaşul se sufocă din cauza haosului urbanistic premeditat întreţinut de Mihai Chirica pentru ca mafia imobiliară din jurul său să prospere”, arată deputatul liberal Marius Bodea, într-o declarație de presă.

 

„Poziţia noastră de abținere este un vot de blam pentru actuala administratţe, pentru primarul Chirica în particular, și un semnal de alarmă că, dacă vom continua aşa, se va distruge viitorul orașului nostru!

 

Doar în lumea a treia beneficiarii construcțiilor mai sunt nevoiți sa realizeze planuri urbanistice zonale. În lumea civilizată se lucrează cu Planuri Urbanistice Generale și nimeni nu este nevoit sa stea cu capul plecat în faţa mafiei urbanistice !

 

În lipsa unui Plan Urbanistic General, Iaşul nu se va putea dezvolta niciodată armonios, iar arbitrariul în domeniul urbanistic avantajează rechinii imobiliari din jurul primarului.

 

Susţinem proiectele de dezvoltare imobiliară venite din partea instituţiilor publice sau dezvoltatorilor imobiliari cinstiţi, însă nu mai putem continua să sluţim oraşul prin aces haos urbanistic. Actualul Plan Urbanistic General are 20 ani, este complet depăşit de realităţile economice şi sociale ale oraşului. De 10 ani se amână intenţionat aprobarea unui nou Plan Urbanistic General doar pentru că aşa cei din conducerea Primăriei pot şantaja sau avantaja  anumiţi dezvoltatori imobiliari prin Planuri Urbanistice Zonale”, mai spune Bodea.

Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Clipul zilei

Go to top