fbpx
 
Întâlniri cu Moș Crăciun și spectacole de colinde, LA PALAS

Întâlniri cu Moș Crăciun și spectacole de colinde, LA PALAS


În așteptarea Crăciunului, în ansamblul Palas răsună colindele. O agendă bogată de evenimente, din care nu lipsesc spectacolele cu melodii de sezon sau de tradiții, completează sesiunile de cumpărături. În plus, copiii cuminți îl pot întâlni pe Moș Crăciun.

 În luna cadourilor, spectacolele dedicate sărbătorilor de iarnă se țin lanț la Palas. Marți, 12 decembrie 2017, de la ora 18.00, Atriumul Palas Mall va găzdui cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil „Împarte cu noi zâmbete de Crăciun”. Spectacolul va include recitaluri ale interpretelor Vasilica Tătaru și Andreea Daria Dumitriu, moment de dans sportiv susținut de CSG Gimnis, colinde și urături ale copiilor de la Centrul de zi Cornești, datini prezentate de Ansamblul „Bahluiețul” și teatru pentru copii oferit de artiștii Ateneului din Iași. Programul va fi completat cu un târg de cadouri, tombolă cu premii, face painting și alte surprize. Evenimentul este organizat de Asociația „AMA - Zâmbet de copil”, iar cei care doresc pot face donații sau pot aduce cadouri, pe care Moș Crăciun le va oferi copiilor internați în Secția de Oncologie Pediatrică de la Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Miercuri, de la ora 16.00, cei prezenți în Atrium Palas vor fi încântați cu spectacolul caritabil de colinde „Arată că-ți pasă”, organizat de Asociația Studenților Francofoni din Iași. Melodiile de iarnă vor aduce bucurie publicului, în interpretarea corurilor: Corala „Universitas” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Corul Mitropolit „Iosif Naniescu”, Trysagion, Corul „Învierea” al ASCOR, Corul Colegiului de Artă „Octav Băncilă”, IHOS și Ceata de Mediciniști .

Spectacolele de colinde vor continua duminică, 17 decembrie, începând cu ora 10.30, atunci când pe scenă vor urca micii artiști și corul Kids Singers de la Palatul Copiilor, formația Armonia Lucis, ansamblurile Monor și Maramureș, corul de copii Angeli și alții.

Palas are surprize și pentru cei care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Simpaticul bătrânel va fi prezent pe jilțul din Atrium începând de miercuri, 14 decembrie, între orele 18.00 și 20.30. Excepție fac zilele 16 și 17 decembrie, dar și 22 și 23 decembrie, atunci când Moșul dedică și mai mult timp copiilor, în intervalul orar 11.00 – 20.00. În Ajun, copiii pot primi cadouri de la ora 11.00, până la ora 15.00.

În plus, cei mici sunt așteptați pe ghețarul din Atrium Palas. Cu ajutorul realității augmentate, vor călători în ținuturi înghețate, alături de pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. La final vor rămâne cu o amintire, fotografiile fiind încărcate instant pe pagina de Facebook Palas.

Până pe 24 decembrie, cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas și merg cu bonurile la centrul de premiere amenajat în zona Guess pot participa la campania „Crăciun în Țara Pinguinilor”. Primii 215 participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți cu premii instant, iar cei mai norocoși trei clienți, desemnați prin tragere la sorți în fiecare duminică, vor primi cadou cel mai dorit gadget al momentului, câte un iPhone X.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30