Joi, 21 03 2019
PNL Iași: Municipalitatea este obligată să intervină în situația de criză de la Institutul de Institutul de Boli Cardiovasculare "I.M.Georgescu"

PNL Iași: Municipalitatea este obligată să intervină în situația de criză de la Institutul de Institutul de Boli Cardiovasculare "I.M.Georgescu"

În urma incendiului petrecut Institutul de Boli Cardiovasculare "I.M.Georgescu", consilierii municipali ai Partidului Național Liberal își manifestă îngrijorarea pentru faptul că acest incident afectează activitatea medicală, respectiv operațiile pe cord deja programate.

„Având în vedere această situație de criză care pune în primejdie viețile pacienților cu afecțiuni grave, grupul consilierilor liberali face un apel către domnul primar Mihai Chirica, precum și către toate forțele politice din cadrul Consiliului Local Iași, pentru a convoca o ședință extraordinară, având următoarele puncte pe ordinea de zi:

  1. Evaluarea de către o comisie tehnică din cadrul Primăriei Iași a reparațiilor necesare pentru a aduce clădirile Spitalului ”C.I.Parhon” la starea inițială;
  2. Alocarea sumelor de bani necesare reparațiilor din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția primarului municipiului Iași.

 

Ne exprimăm speranța că toți consilierii locali conștientizează gravitatea acestei situații de urgență și vor susține demersul grupului liberal.

În privința dotărilor Institutului de Boli Cardiovasculare "I.M.Georgescu", domnul deputat Marius Bodea va adresa o interpelare Ministerului Sănătății prin care va solicita alocarea de urgență a fondurilor necesare.

Având în vedere situația de forță majoră în care se află Institutul de Boli Cardiovasculare "I.M.Georgescu" și pacienții acestei instituții, solicităm Guvernului României identificarea solutiei legale pentru achizitia dotărilor necesare și efectuarea reparațiilor prin proceduri simplificate”, se arată în comunicatul consilierilor liberali.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Go to top