fbpx
 
Marius Bodea: Mihai Chirica s-a speriat de amploarea pe care a luat-o fenomenul fărădelegilor din urbanism şi se preface că vrea să repare ceea ce a stricat ireversibil

Marius Bodea: Mihai Chirica s-a speriat de amploarea pe care a luat-o fenomenul fărădelegilor din urbanism şi se preface că vrea să repare ceea ce a stricat ireversibil


Încercarea patetică de astăzi a lui Mihai Chirica de a încerca să convingă ieşenii că îi pasă de dezvoltarea armonioasă a oraşului trădează comportamentul unui om speriat că amploarea fărădelegilor din urbanism a depăşit linia roşie”, arată deputatul PNL Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

 

„De trei ani, Mihai Chirica este tartorul acestui haos urbanistic care afectează în mod direct calitatea vieţii a zeci de mii de ieşeni, distruge spaţiile verzi, creşte nivelul de poluare şi dă peste cap circulaţia rutieră din oraş.

Mihai Chirica este custodele mafiei imobiliare care a pus mâna pe Primărie şi care este alcătuită dintr-un grup restrâns de samsari imobiliari care au participat la cumătria sa.

Mihai Chirica este principalul responsabil de ghetoizarea multor zone din oraş prin faptul că, împreună cu PSD-ALDE, a girat construcţia de blocuri între case sau blocuri-plombă în faţa ferestrelor de la apartamentele oamenilor din cartierele Iaşului.

Mihai Chirica a tolerat, prin instituţiile Primăriei, nerespectarea condiţiilor urbanistice minimale: realizarea de spaţii verzi şi a numărului de locuri de parcare, aşa cum prevede legea, distanţa corespunzătoare faţă de proprietăţile învecinate, regimul de înălţime prevăzut în documentaţiile urbanistice sau facilităţi de bun-simţ (locuri de joacă, spaţii recreative).

Mihai Chirica, până de curând, râdea de cei ce protestau, ne explica că îngrijorările cu privire la distrugerea cartierelor se încadrează în “povestea drobului de sare”, că e o cacialma politică a lui Bodea. Astăzi, același om devine brusc interesat de dezastrul ce tocmai l-a produs! Amnezia alimentată consistent de prietenia sa cu un grup de dezvoltatori imobiliari apropiaţi este înlocuită de conștiință. O ipocrizie fără margini, Mihai Chirica este principalul responsabil de dezastrul urbanistic creat în 3 ani de când aprobă împreună cu majoritatea PSD-ALDE PUZ-uri şi semnează autorizaţii de construcție cu ochii închiși, distrugând viața ieșenilor.

Faptele Domniei Sale nu se șterg cu comunicate scrise ticluit, abuzurile tolerate de Primăria Iaşi au distrus ireversibil zone întregi din oraş. În cele din urmă, toți cei implicați în acest dezastru vor răspunde. Nu doar electoral.

Sunt ferm convins că nu cele 200 de persoane ce au protestat în Oancea l-au speriat pe primar pentru că i-a luat în zeflemea încă de joi. Îl sperie numeroasele proteste ce vor apărea în numeroasele zone distruse ireversibil de politicile inconștiente ale Domniei Sale.

În plus, inerent, vin și răspunderile penale și administrative, dar în fața acestora primarul Iașului se preface că este imun”, arată Marius Bodea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30