Marius Bodea: „Vremea de spus lucrurilor pe nume a venit de mult timp, domnule primar și domnilor din PSD!”

Marius Bodea: „Vremea de spus lucrurilor pe nume a venit de mult timp, domnule primar și domnilor din PSD!”

„Domnule Primar, în locul epistolelor lacrimogene, către frații din PSD, mai bine ați întocmi un calendar ferm cu rezolvarea problemelor majore ale Iașului”, este sfatul pe care deputatul PNL Marius Bodea îl dă lui Mihai Chirica după scrisoare deschisă pe care edilul a adresat-o foștilor colegi social-democrați.

„Când într-o comunitate se ajunge la etapa scrisorilor deschise, între două grupuri toxice de politicieni PSD, cu primarul pe post de scrib, atunci sunt posibile două ipoteze:

Prima: că au fost rezolvate toate problemele cetățenilor si, de plictiseală, cei ce conduc orașul de 28 de ani, produc acum literatură și dramaturgie pentru deliciul maselor sau, a doua, cea adevărată din păcate: că orașul a ajuns prada unor politicieni, nu întâmplător din PSD, care chiar nu înțeleg că pe noi, ieșenii, ne interesează spre deloc ritualul acesta de clan politic dezbinat și așteptăm doar să vedem că problemele noastre comunitare, cronice, își găsesc, în sfârșit, rezolvare.

Vremea de spus lucrurilor pe nume a venit de mult timp, domnule primar și domnilor din PSD!

Și pe nume v-am enumerat problemele reale ale Iașului: poluare ce ne ucide la propriu, trafic auto îngrozitor, haos urbanistic cum nu mai există nicăieri în lume, salubritate deficitară, câini fără stăpân pe străzi, în unele locuri mai mulți decât ieșenii,  hemoragie de studenți -  creierele oricărei comunități, lipsa de parcuri industriale, ce creează locuri de muncă și venituri la bugetul local, lipsa unei săli polivalente mari, măcar precum cele ale orașelor mici din Moldova, lipsa unui stadion pretabil pentru competiții internaționale de mare anvergură, lipsa parcurilor de joacă pentru copii și a terenurilor de sport în cartiere, lipsa parcurilor verzi amenajate în cartiere, lipsa unor soluții alternative pentru transportul cu automobilele, lipsa registrului spațiilor verzi, lipsa P.U.G.-ului, lipsa facilităților pentru antreprenori, birocratizarea excesivă a primariei și tot așa.

În afară de 5 wc-uri publice, care costă cât un apartament fiecare, 6 cai enorm de scumpi, ai Politiei Locale și absolut nefolositori, stâlpi de iluminat din tablă decontati la preț de fontă și un catarg înalt, ce vreți să îl ridicați spre ciuda tuturor românilor din alte orașe, ce altceva ați mai făcut pentru Iași, domnule director tehnic al primăriei, viceprimar, actualmente primar? Până și pe acestea, distinse domn, le-ați făcut împreună cu consilierii PSD –ALDE !

Așadar, lăsați scrisorile deschise către frații din PSD și treceți la treabă! Veniți cu un calendar al rezolvării problemelor de mai sus, pentru că acestea sunt identificate de decenii și ne afectează pe toți în mod continuu.

Trimiteți, mai degrabă, domnule primar, scrisori deschise sau închise către samsarii imobiliari ce, în trecut, au dat la rândul lor plicuri închise pe la cumetriile dumneavoastră și spuneți-le să se oprească din mutilarea orașului! Emiteți, cu bărbăție, primele autorizații de demolare a mamuților, construiți ilegal prin tot orașul, care, poate nu vă vine să credeți, dar sunt cauze pentru traficul dezastruos, poluarea și lipsa spațiilor verzi din Iași.

Iar dacă simțiți că nu puteți totuși să ieșiți din acest război al clanului PSD, clan ce v-a creat, v-a format, de care apartineți pe veci și cu care vă luptați în instanță ca să vă redobândiți statutul de membru de onoare, atunci, de la înălțimea de neatins a dragostei ieșenilor pentru dumneavoastră, veniți în fața lor cu o demisie comună, alături de  frații dumneavoastră - consilierii locali din PSD!”, a mai spus Marius Bodea.

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Go to top