Vineri, 15 02 2019
Dumitru Oprea: „Revolta pseudo-politicienilor PSD-ALDE în Anul Centenar“

Dumitru Oprea: „Revolta pseudo-politicienilor PSD-ALDE în Anul Centenar“

Deputatul PNL Dumitru Oprea, într-o declarație de presă, arată că, în Anul Centenar, cele mai importante proiecte guvernamentale ar fi trebuit să asigure dezvoltarea infrastructurii rutiere și de cale ferată, fără ca populația să ceară acest lucru în nenumărate rânduri, sub diverse forme.

„În vreme ce toată suflarea PSD-ALDE se dădea de ceasul morții să condamne încă o «lovitură de stat» dată de opoziție și președintele Iohannis, mai multe organizații civice din Moldova organizau un nou marș motorizat spre București. Scopul marşului era să atragă atenția asupra faptului că actuala coaliție nu mișcă un deget pentru a construi infrastructura prin care să lege cea mai săracă regiune a țării de Transilvania și Vestul Europei" arată deputatul ieșean.

Fără investiții în autostrăzi, condamnarea la sărăcie a Moldovei este un lucru imposibil de combătut. "A continua să trăim în Românii paralele, cu viteze diferite de dezvoltare reprezintă adevărata subminare a intereselor naționale" susține parlamentarul PNL.

Faptul că PSD-ALDE, prin guvernele avute, şi-au dovedit incompetența în organizarea unor evenimente reale dedicate aniversării a 100 de ani de stat român modern ar putea fi transformat într-un avantaj. "S-a stopat, astfel, risipa banilor publici pe evenimente în urma cărora nu rămâne nimeni cu absolut nimic. În schimb, societatea civilă încă îşi poate asuma un proiect de dezvoltare, prin acțiune comună!" declară Dumitru Oprea.

În același timp, "spectacolul grotesc al pretinselor „lovituri de stat“, clamate de propaganda PSD-ALDE, are un singur scop: inventarea unui dușman care nu lasă, chipurile, guvernanții să lucreze, deşi sunt de 2 ani la putere. Timp în care au «măturat» de la Palatul Victoria doi premieri și au pus în operă cea mai haotică guvernare din istoria noastră democratică" observă deputatul PNL.

În încheierea declarației, parlamentarul Dumitru Oprea afirmă că "la 100 de ani de la Marea Unire, România are în fruntea sa pseudo-politicieni și o culegere de minciuni pe post de Program de guvernare. Iar acest lucru nu este suficient, pentru că tot ei se revoltă și dau vina pe personaje imaginare pentru eșecul lor de a nu fi adevărați oameni de stat“.

 

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA

Deputat PNL

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Go to top